Αθήνα: Επεισόδια μετά το τέλος της πορείας (Video-Photos)

Αθήνα: Επεισόδια μετά το τέλος της πορείας (Video-Photos)

Επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ νωρίς το μεσημέρι στη διασταύρωση των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου όπου η αστυνομία απάντησε με χειροβομβίδες κρότου λάμψης. 

Νεαρά άτομα έριξαν μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ στο Σύνταγμα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να τα απωθήσουν.

Παράλληλα, άλλα άτομα πέταξαν πέτρες σε βαν τηλεοπτικού σταθμού στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ επεισόδια έγιναν και στην Ομόνοια. Επίσης φωτιά ξέσπασε σε πάρκινγκ στα Εξάρχεια, που βρίσκεται δίπλα από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αστέρα Εξαρχείων, στην οδό Πουλχερίας, με τρία αυτοκίνητα να καίγονται ολοσχερώς.

Στη Βουλή είχε φτάσει νωρίτερα η κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ, με επικεφαλής τον γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και σύνθημα.

«Ο ταξικός αγώνας πρέπει να είναι καθημερινός, διαρκείας. Τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, το 4ο μνημόνιο μαζί με τα προηγούμενα μνημόνια πρέπει να πεταχτούν στο καλάθι της ιστορίας», δήλωσε ο Δ.. Κουτσούμπας, καλώντας σε λαϊκό ξεσηκωμό παντού για την ανατροπή «του διεφθαρμένου και σάπιου συστήματος».

Σε εξέλιξη είναι και η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιούν σήμερα, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα για την επικύρωση της συμφωνίας με τους θεσμούς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter