Αθλιότητα Ανδριανόπουλου: Εξισώνει όλους τους μουσουλμάνους με τους τρομοκράτες

Αθλιότητα Ανδριανόπουλου: Εξισώνει όλους τους μουσουλμάνους με τους τρομοκράτες

Σε ρατσιστικό ντελίριο προχώρησε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Ανδριανόπουλος και «ανεξάρτητος» βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2004.

Με αφορμή τη διπλή επίθεση στην Καταλονία ο σπουδαγμένος στο Χάρβαρντ, στο Κεντ, στο Κέμπριτζ αλλά και στη Νορβηγία όπως και κάτοχος διδακτορικών διπλωμάτων πολιτικός, χαρακτήρισε όλους τους μουσουλμάνους «ισλαμικά κτήνη»

«Τα ισλαμικά κτήνη εκτέλεσαν κι άλλους αθώους στη Βαρκελώνη» σημειώνει και προσθέτει: «Προσέξτε, μήπως δεν υποδεχθείτε με τιμές μερικές ακόμη 100δες μουσουλμάνους».

Ο κ. Ανδριανόπουλος ο οποίος έχει ασχοληθεί επανειλημμένα με την ευρύτερη περιοχή «ξεδιπλώνει τις γνώσεις του» στα σημερινά του tweet για να μας «αποδείξει» ότι όλοι είναι πάνω-κάτω ίδιοι και πως πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα…

Στις γενικεύσεις αυτές αντιδρούν οι χρήστες του Twitter, για να λάβουν την απάντηση:

«Δεν κατάλάβά. Κατα τη γνωμη σας φιλ ειναι καποιος ηλιθιος που αφηνει εισρεοντες μουσουλμανους να αλωνιζουν;»

Και επειδή προφανώς δεν μπορεί να αντιτείνει ή να προτείνει κάτι όσον αφορά τη δραστηριότητα της Δύσης στις χώρες προέλευσής τους, καταλήγει πως πρέπει να μείνουν στις χώρες τους.

Μια σειρά απίστευτων γενικεύσεων νεοφιλελευθέρου λόγου όπου προφανώς θα πρέπει να αποσταθεροποιούνται περιοχές και να κλείνουμε τα σύνορα για να πεθαίνουν άνετα… επί τόπου!

Εξάλλου το παρελθόν του κυρίου Ανδριανόπουλου είναι πλούσιο:

Το 1999 κατά τη διάρκεια των Νατοϊκών βομβαρδισμών στη Σερβία εγκάλεσε τα Ελληνικά ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους ως «φερέφωνα» της σέρβικης προπαγάνδας του καθεστώτος του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.

να προσθέσουμε επίσης πως την έκπτωσή του από το βουλευτικό αξίωμα (με ψήφους 10 υπέρ και 1 κατά) αποφάσισε στις 12 Οκτωβρίου 2006 το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, σύμφωνα με τις διατάξεις περί ασυμβίβαστου της βουλευτικής ιδιότητας, καθώς ο ίδιος ασκούσε επιχειρηματική δραστηριότητα (εργαζόταν ως επικεφαλής ομάδας διεθνών ειδικών συμβουλεύοντας την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε θέματα Ανταγωνισμού και Απελευθέρωσης των Αγορών)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter