«Atomic Blonde»: Η Σαρλίζ Θερόν κάνει την εκδίκηση ατομική της υπόθεση αποκλειστικά στη Nova!

«Atomic Blonde»: Η Σαρλίζ Θερόν κάνει την εκδίκηση ατομική της υπόθεση αποκλειστικά στη Nova!

Η συναρπαστική ταινία δράσης – μυστηρίου «Atomic Blonde», με τη μαχητική και άκρως επικίνδυνη Σαρλίζ Θερόν, κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στο Novacinema1HD, την Κυριακή 6 Μαΐου, στις 22:00!

Η Σαρλίζ Θερόν τσαλακώνει την αψεγάδιαστη εξωτερική της εμφάνιση και γίνεται η απόλυτη σταρ της περιπέτειας σε μία ταινία η οποία απέσπασε θερμές κριτικές για τις σκηνές δράσεις, τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών και τη μουσική.

Η Λορέιν είναι μία αδίστακτη τολμηρή και σέξι πράκτορας της MI6 που φθάνει στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου με μία μυστική αποστολή: να εξιχνιάσει τον φόνο ενός συναδέλφου της και να εντοπίσει μία χαμένη λίστα διπλών πρακτόρων. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα «ταλέντα» της για να παραμείνει ζωντανή και να φέρει εις πέρας την αποστολή της.

Την Σαρλίζ Θερόν πλαισιώνουν οι Τζέιμς ΜακΑβοϊ, Τζον Γκούντμαν και Τόμπι Τζόουνς, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβιντ Λιτς.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

 · Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide

· Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata

· Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis

· Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter