Avanti «Maestro» στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Avanti «Maestro» στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Το Ciné-club γιορτάζει τα δύο χρόνια δράσεών του και επανέρχεται δριμύτερο το 2018 με νέες προβολές σε συνεργασία με το πολιτιστικό πρόγραμμα του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Η πρεμιέρα δίνεται την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, στις 19.30 στο Auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου με την προβολή της ταινίας της Léa Fazer με τίτλο «Maestro», μια ανάλαφρη κωμωδία στην οποία παρακολουθούμε τις περιπέτειες ενός νέου ηθοποιού να καθιερωθεί στον κινηματογραφικό χώρο. Στο φιλμ που πρωταγωνιστούν οι Pio Marmai, Michael Lonsdale, Déborah François, ο Ηenri, ονειρεύεται να παίξει στη σειρά «Fast & Furious » αλλά χάρη στη βοήθεια μιας συναδέλφου του προσλαμβάνεται στη ταινία του Cédric Rovère, ιερό τέρας του κινηματογράφου δημιουργών, όπου οι συνθήκες στα γυρίσματα φυσικά δεν είναι αυτές που περίμενε. Όμως η γοητεία της συμπρωταγωνίστριας του και η καλοσύνη του σκηνοθέτη θα του δημιουργήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα, ενώ θα έρθει για πρώτη φορά στη ζωή του με την έννοια της υποκριτικής.

Ο Κωνσταντίνος Καïμάκης, κριτικός κινηματογράφου, θα παρουσιάσει την ταινία. Η προβολή της θα γίνει με ελληνικούς υπότιτλους.

INFO

Maestro, της Léa Fazer (Ταινία στα γαλλικά με ελληνικούς υπότιτλους)

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, στις 19.30΄

Auditorium Γαλλικού Ινστιτούτου – Σίνα 31 / Είσοδος ελεύθερη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter