Αύριο ανακοινώνεται το νέο κόμμα Μπαλτάκου-Δ. Καμμένου – Άνοιγμα στην… «αστική» Χρυσή Αυγή

Αύριο ανακοινώνεται το νέο κόμμα Μπαλτάκου-Δ. Καμμένου – Άνοιγμα στην… «αστική» Χρυσή Αυγή

Αύριο, Τρίτη, θα ανακοινωθεί το νέο κόμμα των Δημήτρη Καμμένου και Τάκη Μπαλτάκου σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο “Plaza”, σύμφωνα με την ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών από τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος απέφυγε να γνωστοποιήσει το όνομα του κόμματος και αρκέστηκε να πει πως από το σήμα «δεν θα μπορούσε να λείπει το μπλε ή το γαλάζιο».

Ως προς την τοποθέτηση του νέου σχήματος στον πολιτικό χάρτη, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως το κόμμα του θα τοποθετηθεί δεξιά της ΝΔ με όριο την Χρυσή Αυγή. Διευκρίνισε όμως πως θα απευθυνθεί και στους αστούς ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που «δεν είναι ναζί».

Το δημοσιογραφικό ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί συμπράττει πολιτικά με τον Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος ήταν προνομιακός συνομιλητής των βουλευτών της εγκληματικής οργάνωσης, τους οποίους ο Δ. Καμμένος θεωρεί ναζί.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ανέφερε ακόμα πως το κόμμα του θα στοχεύσει στον «οικουμενικό ελληνισμό», συμπεριλαμβάνοντας στα ψηφοδέλτια και Έλληνες του εξωτερικού με το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. «Δεν βλέπουμε την Ελλάδα με το… δοντάκι» ανέφερε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι σκοπός αυτού του πολιτικού εγχειρήματος είναι να δοθεί σημαίνοντας πολιτικός ρόλος στη νεολαία που έχει αποστασιοποιηθεί από τη συμμετοχή στα κοινά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter