Αύριο απολογείται ο Ολυμπιακός, δεκτή η παρέμβαση του ΠΑΟΚ

Αύριο απολογείται ο Ολυμπιακός, δεκτή η παρέμβαση του ΠΑΟΚ

Αύριο θα απολογηθεί τελικά ο Ολυμπιακός στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για όσα διαδραματίστηκαν στον επεισοδιακό ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ. 

Στην υπόθεση παρενέβη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ζήτησε και πήρε την αναβολή, προκειμένου να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση του στη διαδικασία.

Η Πειραϊκή ΠΑΕ μέσω του εκπροσώπου της Αργύρη Λίβα τόνισε ότι: «H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρόσθετη παρέμβαση σε λιγότερες από τις 24 ώρες που προβλέπει ο κανονισμός. Όπως είναι διαμορφωμένες η κλήση και η δίωξη, εκτιμούμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να προσφέρει κάτι. Δεν ήταν παρών και δεν νομιμοποιείται να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση».

Από την πλευρά του Δικέφαλου ο νομικός του εκπρόσωπος Αχιλλέας Μαυρομάτης υποστήριξε πως νόμιμα κατατέθηκε η αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία προκύπτει έννομο συμφέρον. «Μετά τις 16:00 πληροφορηθήκαμε τη δίωξη. Στις 19:02 χθες το απόγευμα αποστείλαμε το αίτημα. Με δίκη σας απόφαση έγινε σύντμηση της προθεσμίας για κατάθεση της αίτησης του ΠΑΟΚ. Επικουρικά εμείς θέλουμε να παρέμβουμε αλλά αν κατά την κρίση σας είναι απαγορευτικό το 24ωρο, ο ΠΑΟΚ θα υποβάλλει αίτημα αναβολής της δίκης μέχρι τις 19:00 ώστε να συμπληρωθεί το 24ωρο».

Η ΠΕ διέκοψε για περίπου μισή ώρα και στην συνέχεια ανακοινώθηκε ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο του μεσημέρι. O Λίβας πήρε το λόγο και μετέφερε την επιθυμία του Ολυμπιακού να γίνει κανονικά σήμερα η διαδικασία: «Αισθανόμαστε παραπονούμενοι, κάναμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι, είμαστε τυπικότατοι, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε αναβολή αλλά δεν το κάναμε. Είμαστε στον τοίχο και βαλλόμαστε πανταχόθεν», είπε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, αλλά η απόφαση του δικαστηρίου δεν άλλαξε.

Επί της ουσίας η Επιτροπή έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να παρέμβει και για να διευκολύνει και τυπικά την παρουσία των εκπροσώπων του αποφάσισε την αναβολή για αύριο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter