Αύριο η κρίσιμη Γενική Συνέλευση στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Αύριο η κρίσιμη Γενική Συνέλευση στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Η πλέον κρίσιμη Γενική Συνέλευση των τελευταίων χρόνων στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό γίνεται αύριο (27/5, 18.00) στο κλειστό της λεωφόρου Αλεξάνδρας με αρκετά σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον ιστορικό σύλλογο.

Κυριότερα θέματα της Γ.Σ. είναι η έγκριση ενεργειών σχετικά με την ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων για τη στέγαση των τμημάτων του Παναθηναϊκού στο πάρκο Γουδή και φυσικά οι εκλογές για τη νέα διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου.

Ο νυν πρόεδρος, Δημήτρης Μπαλτάκος και η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχουν δηλώσει από καιρό την πρόθεση τους να μην κατεβάσουν ψηφοδέλτιο. Το ίδιο όμως έχει δηλώσει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, αρχικά είχε εκφράσει την πρόθεσή του να αναλάβει τον Ερασιτέχνη, αλλά η έντονη διαμάχη του με τον Δ. Μπαλτάκο, του άλλαξε γνώμη. Κανείς δεν ξέρει προς το παρόν τι θα γίνει στις αυριανές εκλογές και φυσικά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιος από τους δύο παράγοντες να αλλάξει γνώμη την τελευταία στιγμή. Αν όμως δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε δεν αποκλείεται να φθάσει ο Παναθηναϊκός σε διοίκηση Πρωτοδικείου.

Σε περίπτωση που αύριο δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα γίνει στις 4/6, την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter