Αύριο η Πρώτη Πανελλήνια Συνάντηση Δήμων και Φιλοζωικών Οργανισμών

Αύριο η Πρώτη Πανελλήνια Συνάντηση Δήμων και Φιλοζωικών Οργανισμών

Η ΚΕΔΕ, η Ένωση Εισαγγελέων και η Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, διοργανώνουν, αύριο Σάββατο 6 Μαΐου, την πρώτη Πανελλαδική Συνάντηση Δήμων και Φιλοζωικών Οργανισμών.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Τιτάνια, θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ.

Στόχος της ημερίδας είναι η χάραξη εθνικής πολιτικής και ο σχεδιασμός για την υλοποίησή της σε όλους τους Δήμους της χώρας.

Με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης υπογραμμίζει ότι «ένα κρίσιμο για όλους μας θέμα, εκείνο της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, έρχεται στο προσκήνιο και δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες, Δήμους, Φιλοζωικές Οργανώσεις, συναρμόδια Υπουργεία και φορείς, μέσα από ειλικρινή διάλογο να αναζητήσουν σύνθετες λύσεις. Πρόκειται για ένα μεγάλο και καθημερινό πρόβλημα που απασχολεί τις τοπικές μας κοινωνίες. Για το λόγο αυτό καλώ όλους τους αιρετούς του Πρώτου Βαθμού, αλλά και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, να δώσουν μαζικό παρόν. Η κατάθεση απόψεων και προτάσεων μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην διαμόρφωση μια ουσιαστικής προσπάθειας αντιμετώπισης του προβλήματος. Όλοι μαζί χαράσσουμε και απαιτούμε εθνική πολιτική και σχέδιο για τα ζώα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter