Αυστρία: Όταν ο νόμος θεωρεί… μπούρκα την αμφίεση του Άη Βασίλη (Video)

Αυστρία: Όταν ο νόμος θεωρεί… μπούρκα την αμφίεση του Άη Βασίλη (Video)

Ο αυστριακός νόμος που απαγορεύει την κάλυψη του προσώπου ασφαλώς είχε ένα ασυνήθιστο θύμα αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων: Ένας άνθρωπος που μιμούμενος τον εικονικό Άγιο Βασίλη είχε ντυθεί καταλλήλως με κόκκινη στολή, γυαλιά, λευκά γένια και σκούφο, είπε να πάει να βγάλει ένα μεροκάματο σε παιδικό πάρτι, αλλά έπεσε σε αστυνομικό μπλόκο.

Οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν, του είπαν ότι η ενδυμασία αυτή είναι κάτι περίπου σαν… μπούρκα και είναι παράνομη. Άντε τώρα αυτός να τους πιστέψει! 

Ο άνθρωπος, ο οποίος αποκαλέστηκε ως Hans M στα διάφορα ρεπορτάζ των αυστριακών μέσων ενημέρωσης, τελικά αναγκάστηκε να βγάλει από πάνω του όλα αυτά τα υλικά που παραποιούσαν την εμφάνισή του. 

“Δεν ξέρετε για την απαγόρευση πλήρους προσώπου;”, ρώτησε ένας αστυνομικός τον 35χρονο Άγιο Βασίλη, σύμφωνα με την εφημερίδα Heute. Τα επιχειρήματα του Hans ότι καθυστέρησε για το πάρτυ, και προκειμένου να κερδίσει χρόνο τελικά ντύθηκε εκ των προτέρων, δεν τον βοήθησαν καθόλου. Οι αξιωματικοί του ζήτησαν να αφαιρέσει την ψεύτικη λευκή γενειάδα του, ακόμα και τα ψεύτικα γυαλιά του, ενώ έβαλαν σε αναζήτηση και τις πινακίδες του αυτοκινήτου του! 

Η ιστορία του ήταν η αφορμή για το ακόλουθο ξεκαρδιστικό βίντεο που διακωμωδεί όλη αυτή την κατάσταση…

https://www.rt.com/news/413424-austria-santa-fine-burqa/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter