Αυτό είναι το οικολογικό σπιτάκι σκύλου (Photos)

Αυτό είναι το οικολογικό σπιτάκι σκύλου (Photos)

Πάρα πολλά σπίτια γίνονται, σήμερα, «πράσινα». Και δεν μιλάμε μόνο για σπίτια που προορίζεται να κατοικηθούν από ανθρώπους. Εν όψει του επερχόμενου διαγωνισμού Carmel Canine Cottages Competition, το Studio Schicketanz παρουσίασε ένα φιλικό προς το περιβάλλον σπιτάκι για σκυλάκια. Το ονόμασε «Doggy Dreamhouse».

Ένα χαλί από γρασίδι ανεβαίνει μια ράμπα στο πλάι του σπιτιού για το αγαπημένο τετράποδο και καλύπτει όλη την οροφή, μειώνοντας τη θερμοκρασία στο εσωτερικό (για να μην σκάει απ’ τη ζέστη, υπάρχει και ανεμιστήρας που κινείται με ηλιακή ενέργεια). Επιπλέον, η οροφή είναι εξοπλισμένη με βρυσούλα – ενεργοποιείται αυτόματα, με την κίνηση του τετράποδου -, αλλά και με σιφόνι για τον καθαρισμό της στέγης.

Στη μία πλευρά της κατοικίας, κάτω από το επικλινές γρασιδένιο μονοπάτι για την οροφή ανοίγει συρτάρι, να δεχθεί παιχνιδάκια για το σκυλάκι και λιχουδιές. Το σπιτάκι διαθέτει και παραθυράκι για να μην αισθάνεται στενάχωρα ο φιλαράκος μας.

Το «Ονειρεμένο σπιτάκι για σκυλάκια» που κατασκεύασε, το με έδρα την Καλιφόρνια, στούντιο, θα παρουσιαστεί στον διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Την τελευταία μέρα, θα δημοπρατηθεί και τα έσοδα θα διατεθούν στην Εταιρεία για την Αποτροπή Βάναυσης Συμπεριφοράς στα Ζώα (SPCA) της κομητείας του Μόντερεϊ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter