Αυτοί είναι οι 100 πιο σέξι άντρες!

Αυτοί είναι οι 100 πιο σέξι άντρες!

Αναρωτιέστε ποιους θεωρούν τους πλέον …σέξι άντρες για το 2017; Οι αναγνώστριες του περιοδικού Glamοur της Βρετανίας “μίλησαν” και η λίστα με τα …σκοτεινά αντικείμενα του πόθου βρίσκεται παρακάτω, για τα μάτια σας μόνο!

Το περιοδικό παρουσιάζει τους πιο καυτούς άντρες σε αντίστροφη μέτρηση από τη θέση 100 μέχρι τη θέση ένα. Η λίστα περιλαμβάνει άντρες από την μικρή και μεγάλη οθόνη, την μουσική, τον αθλητισμό, τα σόσιαλ μίντια και γενικότερα από κάθε επαγγελματική κατηγορία κι όπως σημειώνει το περιοδικό, η κατάταξη προέκυψε ύστερα από ψηφοφορία των αναγνωστριών του. Το ενδιαφέρον είναι πως μαζί με τις πληροφορίες, δίπλα σε κάθε …σέξι άντρα, αναφέρεται αν αυτός είναι εργένης ή παντρεμένος! 

Για να πάρετε μια ιδέα της κατάταξης: την 100η θέση κατέχει ο 48χρονος Γουίλ Σμιθ. Μία θέση πιο πάνω βρίσκεται ο 30χρονος ολυμπιονίκης και δημοσιογράφος Γκρεγκ Ράδερφορντ, ενώ στη θέση 98 είναι ο γνωστός 38χρονος ράπερ Κάνιε Γουέστ, που τον τελευταίο καιρό απασχολεί ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης.

Στη λίστα φιγουράρουν επίσης -όχι σε ιδιαίτερα “υψηλή” θέση- και οι διαχρονιές αξίες: ο Τζόνι Ντεπ, ο Τζέραλντ Μπάτλερ και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται και φτάνοντας στην τελευταία πεντάδα εκεί συναντάμε, στην πέμπτη θέση τον 37χρονο Λουκ Έβανς, στην τέταρτη θέση τον επίσης 37χρονο και ηθοποιό Τζέιμς Μακαβόι. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο 30χρονος Ρόμπερτ Πάτινσον, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο 33χρονο ηθοποιός Έινταν Τέρνερ.

Πρώτος στην λίστα, ο …πιο σέξι άντρας της χρονιάς, είναι το μοντέλο και ηθοποιός Τζέιμι Ντόρναν. Ο 34χρονος Τζέιμι ή αλλιώς μίστερ Γκρέι, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την κινηματογραφική σειρά «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter