Αυτοί είναι οι 23 «εκλεκτοί» του Σκίμπε – Ποιοι έμειναν εκτός

Αυτοί είναι οι 23 «εκλεκτοί» του Σκίμπε – Ποιοι έμειναν εκτός

Κλήσεις σε 23 ποδοσφαιριστές απηύθυνε ο προπονητής της εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League.

Το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, η εθνική ξεκινά τις υποχρεώσεις της από το Ταλίν απέναντι στην Εσθονία (21:45) και συγκεκριμένα από τη “Le Coq Arena”, όπου φιλοξενήθηκε ο αγώνας για το φετινό ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η «γαλανόλευκη» αγωνίζεται εν συνεχεία, την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου στο “Ferencvaros Stadion” της Βουδαπέστης κόντρα στην Ουγγαρία (21:45), στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα μέσα στον Σεπτέμβριο, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της έδρας της Ουγγαρίας.

Η προετοιμασία της εθνικής θα αρχίσει την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (17:30), η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε, κάλεσε τους εξής ποδοσφαιριστές: Καρνέζης, Μπάρκας, Γιαννιώτης, Μπακάκης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Γιαννούλης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Τζιόλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Τάσος Δώνης, Μήτρογλου, Κουλούρης

Εκτός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έμειναν Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Γιαννιώτας (ΑΕΚ).

Παράλληλα εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σταφυλίδης, Ρέτσος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ μετά από καιρό είναι έξω ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος δεν υπολογίζεται στην Μπενφίκα και ουσιαστικά δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό στην παρούσα φάση. Στους «εκλεκτούς» δεν βρίσκεται ούτε το όνομα του Νίκου Καρέλη, με τον Έλληνα φορ να είναι σε διαδικασία παραχώρησης από την Γκενκ, με την ΑΕΚ να “φλερτάρει” με την απόκτησή του. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter