Αυτοί είναι οι «Διάσημοι» που έχουν «κλείσει» για το Survivor 2

Αυτοί είναι οι «Διάσημοι» που έχουν «κλείσει» για το Survivor 2

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Survivor 2 με τις αιτήσεις συμμετοχής να ξεπερνούν τις 70.000, όπως δηλώνουν κύκλοι από την παραγωγή.

Όπως είναι φυσικό, οι υπεύθυνοι της παραγωγής πραγματοποιούν κανονικό «σαφάρι» για την εύρεση των καταλληλότερων ατόμων που θα στελεχώσουν την ομάδα των «Διασήμων» με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το κάστινγκ είναι ιδιαίτερα αυστηρό.

Όπως μάλιστα αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, τα άτομα που ακούγεται πως έχουν «κλείσει» εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο είναι οι: Στέλιος Κρητικός, Γιάννης Βαρδής, Όλγα Φαρμάκη και Άνθιμος Ανανιάδης.

Το Survivor 2 θα προβάλλεται τέσσερις μέρες την εβδομάδα -από Κυριακή έως Τετάρτη- και θα έχει τρίωρη διάρκεια -από τις 21:00 έως τις 24:00. Ωστόσο, στην πορεία θα προστεθεί ακόμα μία μέρα.

Οι προετοιμασίες στον Άγιο Δομίνικο είναι πυρετώδεις με τους ανθρώπους που εργάζονται για να στηθεί το Survivor 2018 να είναι περισσότεροι από ότι ήταν στον πρώτο κύκλο, ενώ οι νέοι αγωνιστικοί χώροι για τα παιχνίδια θα είναι αρκετά διαφορετικά από τα περυσινά.

Στον στίβο μάχης, μεταξύ άλλων, έχουν τοποθετηθεί και τσουλήθρες, που όμως δεν θα θυμίζουν το περσινό παιχνίδι, καθώς θα είναι τελείως διαφορετική η διαδικασία. Όλα θα είναι έτοιμα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα δοκιμαστούν ώστε να είναι σε θέση να λειτουργήσουν άψογα με την έναρξη του παιχνιδιού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter