Αυτοί είναι οι ληστές που είχαν ρημάξει την μισή Ελλάδα (Photos)

Αυτοί είναι οι ληστές που είχαν ρημάξει την μισή Ελλάδα (Photos)

Τις φωτογραφίες των ληστών που είχαν ρημάξει Αττική, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία στη δημοσιότητα, ύστερα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι τέσσερεις ληστές είχαν διαπράξει μεγάλο αριθμό ληστειών και είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 26 περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια σε Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Ηλιούπολη, Χαϊδάρι, Φιλαδέλφεια, Περιστέρι, Αιγάλεω, Νίκαια, Αργυρούπολη, Άγιο Δημήτριο, Άλιμο, Πάτρα, Τρίπολη, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Αίγιο, Διακοφτό, Λουτράκι, Λειβαδιά, Ιτέα και Θήβα, ενώ διερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι την 3-10-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσης. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875116 του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία πρόκειται για τους:

KHUJADZE VALERIANE του Avtandil και της Nargiza , γεννηθέντα στις 8-12-1965 στη Γεωργία

TVALODZE BESIK του Romani και της Manana , γεννηθέντα στις 5-10-1983 στη Γεωργία

JAVAKHISHVILI VARLAM του Guladi και της Hatia , γεννηθέντα στις 18-5-1976 στη Γεωργία

PERANDZE MAMUKA του Viltali και της Marta , γεννηθέντα στις 11-12-1978 στη Γεωργία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter