Αυτοί είναι οι ληστές που είχαν ρημάξει τους λουόμενους στα νότια προάστια (Photos)

Αυτοί είναι οι ληστές που είχαν ρημάξει τους λουόμενους στα νότια προάστια (Photos)

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν για τις κλοπές από λουόμενους σε παραλίες των νοτίων προαστίων, δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της διακεκριμένης κλοπής τελεσθείσας από περισσότερους από δύο δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και οι οποίοι διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση από κοινού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1. (επ) SKAFF (ον) FOUAD του CHARBEL και της SUZY γεννηθέντα στις 27-3-1981 στο Λίβανο

(επ) OBEID (ον) SIZAR του ABDOLAH και της HASSUM γεννηθέντα στις 1-4-1991 στη Συρία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 11-3-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, τη διευκόλυνση της διερεύνησης της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων, καθώς και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9856169 του Τμήματος Ασφάλειας Αλίμου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter