Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου – Ένας νεκρός & 3 τραυματίες – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες (Video + Photos)

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου – Ένας νεκρός & 3 τραυματίες – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες (Video + Photos)

Πανικός επικράτησε στην περιοχή της Μεταμόρφωσης το πρωί της Πέμπτης όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, έπεσε σε στάση λεωφορείων η οποία είχε κόσμο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 50χρονος και να  τραυματιστούν τρία άτομα (ένα ανήλικο κορίτσι, ο 40χρονος πατέρας του που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς και ένας 80χρονος).

Το περιστατικό συνέβη στις 8.20 το πρωί στην οδό Παπανδρέου 119.  Ο οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και το όχημα έπεσε στη στάση.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος και στο οποίο επέβαινε η ανήλικη κόρη του, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με ταχύτητα πάνω στη στάση λεωφορείου, σκοτώνοντας τον 50χρονο και τραυματίζοντας τον 80χρονο, που περίμεναν στη στάση.

H Τροχαία διεξάγει έρευνα και προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας και εξετάζει την πιθανότητα εμπλοκής και δεύτερου οχήματος.

Αυτόπτες μάρτυρες: Άλλο αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω του πρώτα

Αυτόπτες μάρτυρες σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος έπεσε στη στάση του λεωφορείου, παρέκκλινε της πορείας του επειδή έπεσε πάνω του άλλο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ένα 9χρονο κορίτσι. Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η 9χρονη κόρη του οδηγού του αυτοκινήτου, η οποία δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, μάλιστα, το κορίτσι φώναζε “μας χτύπησαν”.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ασημί όχημα φέρει χτύπημα στην πόρτα του οδηγού, κάτι που επιβεβαιώνει τους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και τα όσα έλεγε το κοριτσάκι.










Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter