Αυξάνονται τα διόδια στον «Μορέα» – Πόσο θα πληρώνουν οι οδηγοί για Τρίπολη-Καλαμάτα (Πίνακας)

Αυξάνονται τα διόδια στον «Μορέα» – Πόσο θα πληρώνουν οι οδηγοί για Τρίπολη-Καλαμάτα (Πίνακας)

Αυξημένες από 5 έως 10 λεπτά του ευρώ θα είναι από την ερχόμενη Κυριακή οι τιμές των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας και του κλάδου προς Σπάρτη.

Οι αυξήσεις θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2018 προς Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 (ώρα 00:00 της 8/1/2018)

Πρόκειται για χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του έργου οι οποίες αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2018.

Σύμφωνα με την ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. οι αναπροσαρμογές γίνονται με βάση τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη» (νόμος 3559/2007, όπως διαμορφώθηκε και ισχύει).

«Από την προαναφερθείσα τιμαριθμική αναπροσαρμογή, και μετά από τέσσερα συνεχή έτη μειώσεων, προκύπτουν μικρές αυξήσεις τιμών σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων, οι οποίες απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα στους παρακάτω πίνακες. Οι υπόλοιπες τιμές (με μαύρο χρώμα) δεν επηρεάζονται (λόγω στρογγύλευσης) και παραμένουν ίδιες με αυτές του 2017».

Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών.

Δείτε τις νέες τιμές σε κάθε σταθμό διοδίων

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter