Βαλβέρδε: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου»

Βαλβέρδε: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου»

Θα ήταν αδύνατον για τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει ξεχάσει την παρουσία του στον Ολυμπιακό και μοιραία, πολλές από τις ερωτήσεις που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική του Champions League, στράφηκαν γύρω από αυτή την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αγώνα.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, αναφερόμενος στην πειραϊκή ομάδα, είπε μεταξύ άλλων:

«Ο Ολυμπιακός χρειάζεται βαθμούς. Διαθέτει γρήγορους παίκτες, που μπορούν να κάνουν τη ζημιά στις αντεπιθέσεις, ενώ στον αμυντικό τομέα προσπαθούν να φθείρουν το παιχνίδι του αντιπάλου τους. Μπορεί να έχει κάνει δύο ήττες, αλλά είναι μια ομάδα που δεν παραδίνεται ποτέ και παλεύει μέχρι το τέλος. Αυτό το γνωρίζω καλά από την εμπειρία μου.

Για μένα θα είναι δύο ξεχωριστά παιχνίδια, ιδιαίτερα το εκτός έδρας, γιατί σε εκείνο το γήπεδο έχω περάσει μαγικές στιγμές. Η ομάδα έχει αλλάξει πολύ, αλλά για μένα ο Ολυμπιακός σημαίνει πολλά. Είχα κερδίσει πολλά, είχα κατακτήσει τίτλους αλλά το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα εκεί».

Και κατέληξε: «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί αγαπώ τόσο τον Ολυμπιακό. Είναι αλήθεια ότι κερδίσαμε τίτλους, αλλά δεν ξέρω γιατί τον αγαπώ τόσο, μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Έχει ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου και ελπίζω ότι θα απολαύσουμε όλοι τις δύο αναμετρήσεις».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter