Barca: Έκανε την ανατροπή – Διέλυσε με 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν

Barca: Έκανε την ανατροπή – Διέλυσε με 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν

Η Μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Την ανατροπή του αιώνα στο Champions League. 

Η ομάδα της Καταλονίας νίκησε 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν στο Καμπ Νόου και απέδειξε ότι στο ποδόσφαιρο γίνονται θαύματα, ανατρέποντας το 4-0 του πρώτου αγώνα στο Παρίσι και παίρνοντας μια ιστορική πρόκριση για τα προημιτελικά.

Γι’ αυτό αποτελεί τον βασιλιά των σπορ. Γι΄ αυτό προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, στιγμές που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν ξεχνιούνται ποτέ. Μετά το 4-0 στο Παρίσι οι περισσότεροι έσπευσαν να κουνήσουν… λευκό μαντήλι στους Καταλανούς. Κι όμως. Στη δραματική ρεβάνς του Καμπ Νόου κατάφεραν το αδιανόητο. Κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στις 185 περιπτώσεις στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που μια ομάδα είχε χάσει 4-0 στο πρώτο ματς. Νίκησαν 6-1 και έκαναν όλο τον πλανήτη να υποκλιθεί στο θαύμα τους!

Η Μπαρτσελόνα έδειξε από νωρίς τα δόντια της, αφού προηγήθηκε στο 3′ με τον Λουίς Σουάρες. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Ινιέστα έκανε ένα τακουνάκι που έμπλεξε την άμυνα και ο Κουρζάβα με αυτογκόλ αύξησε τις ελπίδες των γηπεδούχων. Στο 48′, σε μια φάση που χωράει αρκετή κουβέντα, ο διαιτητής Αϊτεκίν άκουσε τον βοηθό του και έδωσε πέναλτι για ανατροπή του Νεϊμάρ. Ο Μέσι έγραψε έτσι το 3-0, όμως ο Καβάνι στο 62′ μείωσε σε 3-1 και οι περισσότεροι πίστεψαν ότι η υπόθεση πρόκριση τελείωσε κάπου εκεί. Οι παίκτες της Μπάρτσα όμως είχαν διαφορετική άποψη.

Στο 85′ ο Ντι Μαρία έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει ακόμα περισσότερο και στη συνέχεια ο Νεϊμάρ με τρομερή εκτέλεση φάουλ έγραψε το 4-1! Η ελπίδα επέστρεψε. Ο Μέσι στο 91′ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Σουάρες (λάθος απόφαση) και η αγωνία κορυφώθηκε. Η Μπάρτσα ανέβηκε ολόκληρη για μια στημένη φάση με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας Τερ Στέγκεν που επέστρεφε προς τα πίσω να κερδίσει ένα φάουλ κοντά στο κέντρο. Εκτελέστηκε και από εκεί ξεκίνησε η φάση που τα έκρινε όλα. Ο Νεϊμάρ πήρε τη μπάλα και βρήκε στην καρδιά της περιοχής τον Σέρχι Ρομπέρτο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 6-1, υπογράφοντας το θαύμα!

https://www.youtube.com/watch?v=NkzcMETFrkE

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter