Βαρκελώνη: Νεκρή η 51χρονη Ελληνογερμανίδα τραυματίας της τρομοκρατικής επίθεσης

Βαρκελώνη: Νεκρή η 51χρονη Ελληνογερμανίδα τραυματίας της τρομοκρατικής επίθεσης

Ανακοινώθηκε επίσημα από την υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Καταλονίας ο θάνατος της 51χρονης Γερμανίδας που ήταν παντρεμένη με Έλληνα, μητέρα δύο παιδιών και η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την τρομοκρατική επίθεση στον πεζόδρομο Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι διπλωματικές μας αρχές παρέχουν κάθε υποστήριξη στην οικογένεια και τους οικείους της.

Η γυναίκα ήταν κλινικά νεκρή εδώ και ημέρες. “Σήμερα το πρωί πέθανε μια γυναίκα ηλικίας 51 ετών, γερμανικής υπηκοότητας, η οποία είχε μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν σε κρίσιμη κατάσταση”, αναφέρει στην ανακοίνωση της η Υπηρεσία.

Η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη και στην πόλη Καμπρίλς, στις 17 και 18 Αυγούστου, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, προκάλεσε το θάνατο 16 ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον 100 άλλων, εκ των οποίων οι πέντε εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 51χρονη, η οποία κατέληξε σήμερα, είχε τραυματιστεί στην επίθεση στον πεζόδρομο Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης.

Χθες Σάββατο, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Βαρκελώνη κατά της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, παρουσία του βασιλιά της Ισπανίας, με σύνθημά τους “Δεν Φοβάμαι”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter