Βάρκιζα: Η ατζέντα της κοκαΐνης, ο «γεροδεμένος Ιβάν» και η Porsche

Βάρκιζα: Η ατζέντα της κοκαΐνης, ο «γεροδεμένος Ιβάν» και η Porsche

Ανησυχία σε πολλούς «κοσμικούς» κύκλους προκαλεί η ατζέντα με τα γνωστά ονόματα πελατών του κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών, μετά τη σύλληψη του 33χρονου στη Βάρκιζα, όπου βρέθηκαν 135 κιλά κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και ποσότητες κοκαΐνης που είχαν προμηθευτεί επώνυμοι πελάτες, ενώ «αναζητούνται» ακόμη 245 κιλά της άσπρης σκόνης, καθώς φαίνεται ότι συνολικά μπήκαν στη χώρα μας 381 κιλά.

Ο 33χρονος Σέρβος Μάρτιν Ματιάσεβιτς, ο οποίος συνελήφθη στη Βάρκιζα, φέρεται ως ο άνθρωπος που έβαλε στη χώρα μας την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών, ενώ ο ουσιαστικός διακινητής φέρεται να είναι ο μυστηριώδης «Ιβάν», ένας 35χρονος ψηλός, μελαχρινός και γεροδεμένος άντρας, που κυκλοφορούσε ως επιχειρηματίας, με Porsche, ασχολιόταν με το χονδρεμπόριο και δεν… καταδεχόταν να πουλήσει την κοκαϊνη σε τιμή κάτω των 40.000 ευρώ το κιλό.

Ο Ιβάν διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται από τις αρχές, ενώ ο Ματιάσεβιτς, ο «Μάρτιν» της υπόθεσης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά τη σύντομη απολογία του στον ανακριτή, όπου δεν απάντησε σε ερωτήσεις.

Το ενδιαφέρον παραμένει στραμμένο στον Ιβάν, τον οποίο κατονόμασε και η βιολόγος που έδωσε κατάθεση στις Αρχές, σύμφωνα με την οποία η ίδια τον βοήθησε να έρθει σε επαφές με μεσίτες, προκειμένου να βρει το επίμαχο διαμέρισμα στη Βάρκιζα.

Ο Ιβάν, μάλιστα, φέρεται να έχει επαφές τόσο με εγχώρια όσο και με διεθνή κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter