Βασιλεία Καραχάλιου: «Χαίρομαι που ξεπέρασα τους στόχους μου»

Βασιλεία Καραχάλιου: «Χαίρομαι που ξεπέρασα τους στόχους μου»

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου στα Laser Radial ανέβηκε η Βασιλεία Καραχάλιου στο Παγκόσμιο Κύπελλο ιστιοπλοΐας που διεξήχθη στο Μαϊάμι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εντυπωσίασε και σε όλες τις κούρσες ήταν στις πρώτες θέσεις.  Δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη για την επιτυχία της, καλεί τον κόσμο να γνωρίσει την ιστιοπλοΐα και θέτει τους νέους στόχους της.

«Ο στόχος μου για το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν να μπορέσω να μπω στην πρώτη δεκάδα. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος. Οι κορυφαίες αθλήτριες συμμετείχαν και -χωρίς υπερβολή- το επίπεδο άγγιζε αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι πραγματικά δύσκολος και χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερα και ξεπέρασα τον στόχο μου και κατέκτησα το μετάλλιο», δήλωσε η αθλήτρια στο Αθηναϊκό Πρακτορείο. 

«Επόμενος στόχος είναι η Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Αλλη μία τεράστια ρεγκάτα με πολλές καλές συμμετοχές», δήλωσε η αθλήτρια και τόνισε πως «Ο στόχος μου για το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν να μπορέσω να μπω στην πρώτη δεκάδα. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος. Οι κορυφαίες αθλήτριες συμμετείχαν και -χωρίς υπερβολή- το επίπεδο άγγιζε αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι πραγματικά δύσκολος και χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερα και ξεπέρασα τον στόχο μου και κατέκτησα το μετάλλιο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter