Βασιλειάδης: Σε συνεννόηση με την UEFA, έτοιμοι για δύσκολες αποφάσεις

Βασιλειάδης: Σε συνεννόηση με την UEFA, έτοιμοι για δύσκολες αποφάσεις

Αποφασισμένος να δώσει τέλος στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίζεται ο υφυπουργός Aθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης υποννοώντας ακόμα και διακοπή του πρωταθλήματος, μετά τα αίσχη της Τούμπας.

Η δήλωση Βασιλειάδη

«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Υπενθυμίζεται ότι το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ- ΑΕΚ είχε δραματική κατάληξη καθώς το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο 90′ ήταν η αφορμή για να διακοπεί το παιχνίδι.

1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ;

Ο διαιτητής κ. Κομίνης αρχικά κατακύρωσε το γκολ, στην συνέχεια το ακύρωσε με την υπόδειξη του βοηθού, κ. Ποντίκη και εν συνέχεια μετά από μια γενικευμένη σύρραξη και είσοδο παραγόντων στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής αποχώρησε και δυο ώρες μετά αποφάσισε την οριστική του διακοπή.

Ο Γιώργος Κομίνης φέρεται να έκλεισε το φύλλο αγώνα με σκορ 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Από την Ένωση, πάντως, αναφέρουν ότι ο λόγος της οριστικής διακοπής του ντέρμπι έχει να κάνει με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter