Βασιλικά δώρα: Τι ετοιμάζει η Kate τα πριγκιπόπουλα;

Βασιλικά δώρα: Τι ετοιμάζει η Kate τα πριγκιπόπουλα;

Οι σάκοι του Αϊ-Βασίλη θα περιμένουν τον μικρό πρίγκιπα και την μικρή πριγκίπισσα.

Πρόκειται για χειροποίητους, οικολογικούς σάκους που έχει παραγγείλει η Δούκισσα του Cambridge για τα παιδιά της τον τρίχρονο Χάρη και την 18 μηνών πριγκίπισσα Σαρλότ.

Η ίδια επιθυμεί να βρίσκονται στα άκρα των κρεβατιών τους το βράδυ της παραμονή των Χριστουγέννων.

Οι σάκοι είναι από την εταιρεία Harrow & Green και κοστολογούνται στα £ 27 ο καθένας, σύμφωνα με τους δημιουργούς τους, είναι «αρκετά μεγάλοι για να καλύψουν ακόμα και τα πιο γενναιόδωρα ποσό των χριστουγεννιάτικων δώρων». Οι σάκοι είναι στολισμένοι με μια ειδική χριστουγεννιάτικη φάσα και την επιγραφή:

«Παρακαλώ παραδώσετε τα συνημμένα δώρα [Όνομα] ημερομηνία παράδοσης: 25 Δεκεμβρίου. Από Βόρειο Πόλο ».

Ο κ Taylor, ιδιοκτήτης της εταιρείας των σάκων, δήλωσε ότι δεν ήταν σε θέση να σχολιάσει μεμονωμένους πελάτες αλλά πρόσθεσε: «Είμαστε προφανώς ενθουσιασμένοι που όλα τα είδη των πελατών αγαπούν τα προϊόντα μας.»

«Όταν σχηματίστηκε η επιχείρηση πριν από πέντε χρόνια αρχικά στοχεύαμε σ’ ένα πολύ υψηλό τέλος, την ποιότητα των προϊόντων, αλλά τελικά πωλούνται σε λογικές τιμές. Είναι το είδος των πράγμα που ένα παιδί θα απολαύσουν χρόνο με το χρόνο, ακόμα και να πάρουν μαζί τους όταν φύγουν από το σπίτι.Είναι κατασκευασμένα από φυσικά φυτικά υλικά .Έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλής με τους γονείς που θέλουν κάτι για τα παιδιά τους που είναι η ποιότητα, προσωπική και θα διαρκέσει».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter