Βάσιμες ελπίδες ΕΛΑΣ ότι «ακουμπάει» τους δολοφόνους του Ζαφειρόπουλου

Βάσιμες ελπίδες ΕΛΑΣ ότι «ακουμπάει» τους δολοφόνους του Ζαφειρόπουλου

Έφοδο σε διαμέρισμα Αλβανού, στην οδό Σοφοκλέους στην Καλλιθέα, πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Κυριακής η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την υπόθεση της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ βρέθηκαν μπροστά σε ένα οπλοστάσιο αφού μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν όπλα, χειροβομβίδες καθώς και εκρηκτικά.

Όλα τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς εξέταση αλλά το ενδιαφέρον εντοπίζεται κυρίως στα όπλα, αφού εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιο από αυτά να είναι και το φονικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Για το λόγο αυτό αναμένονται οι βαλλιστικές εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν και τρεις προσαγωγές ενός Έλληνα και δύο Αλβανών, ενώ την τελευταία εβδομάδα περισσότερα από δέκα άτομα έχουν ανέβει στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστούν και να δώσουν κατάθεση στους αστυνομικούς της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής. Οι πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί έχουν βρει την άκρη του νήματος και ξετυλίγεται προοδευτικά το κουβάρι της υπόθεσης, με διπλό στόχο: να βρεθούν και οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του δικηγόρου. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter