Βιεϊρίνια: «Κύπελλο στο σπίτι της ομάδας που έκλεψε το πρωτάθλημα»

Βιεϊρίνια: «Κύπελλο στο σπίτι της ομάδας που έκλεψε το πρωτάθλημα»

O MVP του τελικού Αντελίνο Βιεϊρίνια στις δηλώσεις του στάθηκε στην προσωπικότητα της ομάδας. «Δείξαμε προσωπικότητα μεγάλης ομάδας. Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να κλείσει η χρονιά με κύπελλο στο σπίτι της ομάδας που έκλεψε το πρωτάθλημα. Αξίζαμε το κύπελλο» 

Και πρόσθεσε:

«Δεν αφήσαμε περιθώρια στην ΑΕΚ και δείξαμε τι ομάδα είχαμε. Στην εκτέλεση φάουλ, σκεφτόμουν ότι θα σκοράρω», είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολλανδός συμπαίκτης του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ανέφερε: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.. Αυτό που συνέβη στο δεύτερο μέρος ήταν θέμα δυνάμεων και καλής τύχης. Τώρα ακολουθεί ένα πάρτι για εμάς, στο οποίο φυσικά θα συμμετάσχω»,.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, αναφέροντας ότι «όχι μόνο κερδίσαμε, αλλά παραδώσαμε μαθήματα ποδοσφαίρου. Δείξαμε ότι αξίζουμε να κερδίσουμε τα πάντα και αντί να πανηγυρίσουμε δύο τίτλους πανηγυρίσαμε έναν, όμως είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Θα μπορούσαμε να δώσουμε και τον τίτλο του πρωταθλήματος στους οπαδούς μας, όμως ο τίτλος κλάπηκε, αλλά σήμερα μπορέσαμε να δώσουμε το Κύπελλο και να τους κάνουμε χαρούμενους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter