Big-4: Οι έδρες έχουν κυριαρχήσει στα φετινά ντέρμπι των τεσσάρων «μεγάλων»

Big-4: Οι έδρες έχουν κυριαρχήσει στα φετινά ντέρμπι των τεσσάρων «μεγάλων»

Με μόλις δύο ντέρμπι μεταξύ των ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου, του περίφημου Big-4, να απομένουν μέχρι τη λήξη της φετινής Σούπερ Λίγκας, με εξαίρεση μια ισοπαλία, όλα τα παιχνίδια έχουν βγάλει… άσο, πράμα σπάνιο ακόμη και για τα ελληνικά δεδομένα!

Μετά τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, φαίνεται πεντακάθαρα ότι ο τίτλος του πρωταθλήματος δεν κρίνεται από τα αποτελέσματα των ντέρμπι, αλλά από τις γκέλες (και είναι πάρα πολλές) των ανταγωνιστών του Ολυμπιακού στα ματς με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς, ακόμα και μέσα στην έδρα τους…

Με την διεξαγωγή των 10 από τα συνολικά 12 ντέρμπι που έχουν γίνει μέχρι τώρα (απομένουν το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, την επόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ και τελευταίο το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην Τούμπα), βλέπουμε ότι με εξαίρεση την ισοπαλία 0-0 στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Λεωφόρου, στα υπόλοιπα εννέα νίκησαν οι γηπεδούχοι!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε στη έδρα του, στον α’ γύρο, το «3 στα 3» με εντυπωσιακό απολογισμό τερμάτων (8-1), αλλά στον β’ γύρο δεν πήρε πόντο, αφού έκανε το «2 στα 3» αντίστροφα! Ούτε καν πέτυχε γκολ (τέρματα 0-4). Συνοπτικά στην έδρα του: 6η αγωνιστική με ΑΕΚ 3-0, 8η με ΠΑΟΚ 2-1, 10η με Παναθηναϊκό 3-0.

*Ο ΠΑΟΚ έχει στην Τούμπα δύο νίκες με τέρματα 3-0 και περιμένει τον Παναθηναϊκό, αλλά εκτός έδρας έκανε τρεις ήττες στα ισάριθμα ματς με απολογισμό 1-6! Συνοπτικά στην Τούμπα: 11η αγωνιστική με ΑΕΚ 1-0, 23η με Ολυμπιακό 2-0, 28η με Παναθηναϊκό (9/4)

*Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του είχε δύο νίκες και μια ισοπαλία με την ΑΕΚ (όταν έφυγε ο Στραματσόνι και ανέλαβε ο Ουζουνίδης), με 2-0 γκολ συνολικά. Εκτός έδρας, έχει παίξει μόνο με τον Ολυμπιακό, όπου είχε συντριβεί 3-0. Απομένει να παίξει δύο εκτός έδρας ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Συνοπτικά στην έδρα του: 11η αγωνιστική με ΑΕΚ 0-0, 13η με ΠΑΟΚ 1-0, 25η με Ολυμπιακό 1-0.

*Η ΑΕΚ έχει κάνει το “2 στα 2” στο ΟΑΚΑ με νίκες επί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και 4-0 τέρματα, αλλά εκτός έδρας έχει τα ίδια αποτελέσματα… από την ανάποδη. Ήττες σε Φάληρο και Τούμπα και απολογισμό 0-4! Συνοπτικά στο ΟΑΚΑ: 21η αγωνιστική με Ολυμπιακό 1-0, 24η με ΠΑΟΚ 3-0, 26η με Παναθηναϊκό (2/4)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter