Bιρτζίνια: Αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει εν ψυχρώ γυμνό μαύρο άνδρα (Σκληρό Video)

Bιρτζίνια: Αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει εν ψυχρώ γυμνό μαύρο άνδρα (Σκληρό Video)

Το υλικό της λήψης βιντεοκάμερας που έφερε αστυνομικός πάνω του, δείχνει τη θανατηφόρα βολή του κατά ενός άοπλου και γυμνού μαύρου άνδρα, που φαινόταν να είναι “ψυχικά ασταθής”, στο Ρίτσμοντ, της Βιρτζίνια, σε μια ακόμα περίπτωση δολοφονικής βίας αστυνομικού κατά Αφροαμερικάνου πολίτη.

Την Παρασκευή, η αστυνομία της πόλης του Ρίτσμοντ δημοσίευσε το υλικό από την κάμερα που φέρει προσαρμοσμένη πάνω του ο αστυνομικός, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πώς ένας αξιωματικός χρησιμοποίησε πυροβόλο όπλο και στη συνέχεια “θανατηφόρα βία” εναντίον του 24χρονου Μάρκου-Ντέιβιντ Πέτερς. Ο επικεφαλής της αστυνομίας, Alfred Durham, είπε ότι το βίντεο κυκλοφόρησε για να παρέχει διαφάνεια σε σχέση με το περιστατικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα.

Στο βίντεο φαίνεται ο δάσκαλος στο επάγγελμα μαύρος άνδρας να βγαίνει από το παράθυρο του αυτοκινήτου εντελώς γυμνός και να τρέχει προς τον αυτοκινητόδρομο που ήταν παρακείμενος. Εκεί κάποιο όχημα τον χτυπά, αυτός τρεκλίζει και μετά σηκώνεται και τρέχει κατά του αστυνομικού. Ο τελευταίος χρησιμοποιεί το τέιζερ για να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια τον πυροβολεί από πολύ μικρή απόσταση και τον σκοτώνει. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες. 

https://www.youtube.com/watch?v=9_by1fFSO38

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter