Βίτσας: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει και τώρα

Βίτσας: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει και τώρα

«Υπηρετείτε σε δύσκολους καιρούς, αλλά να μην ξεχνάτε ότι η Ελλάδα έχει περάσει πολύ πιο δύσκολα και τα έχει καταφέρει. Έτσι θα τα καταφέρει και τώρα», εκτίμησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, από τη Φλώρινα, όπου επισκέφτηκε, ενόψει εορτών, την 9η μηχανοποιημένη Ταξιαρχία.

Παράλληλα, ο κ. Βίτσας κατέστησε σαφές ότι «δεν υπάρχει καμία σκέψη, ούτε για αύξηση, ούτε για μείωση της θητείας. Όσοι υπηρετείτε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα βρισκόσαστε στα σπίτια σας».

Ο υπουργός ευχήθηκε «το 2017 να φέρει, όπως φαίνεται ότι ξημερώνουν, καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας, να σταματήσουν οι πόλεμοι γύρω από την περιοχή μας, ώστε να μπορέσουμε να αφιερωθούμε στο έργο της ανάπτυξης της χώρας» και προέτρεψε τα στελέχη: «Να ενεργείτε προς το καλό και το δικό σας και του συνόλου, γιατί δεν υπάρχει προσωπικό καλό, όταν δεν εντάσσεται στο καλό του κοινωνικού συνόλου, αντίθετα το προσωπικό καλό αναδεικνύεται μέσα από την προσπάθεια για το κοινωνικό σύνολο».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας συνοδευόταν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Φλώρινας, Κώστα Σέλτσα και Κοζάνης, Γιώργο Ντζιμάνη, την γενική γραμματέα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Πέτη Πέρκα και τον πρόεδρο της τοπικής δημοτικής κοινότητας Φλώρινας, Νικόλαο Μουρατίδη. Αύριο, θα επισκεφθεί το Κοσσυφοπέδιο και την εκεί ελληνική δύναμη (ΕΛΔΥΚΟ-3) για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό της μονάδας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter