BMW i8 Roadster

BMW i8 Roadster

Έρχεται το BMW i8 Roadster. Το καινοτόμο σπορ αυτοκίνητο βρίσκεται σε φάση τελικής δοκιμής στο Εργοστάσιο της Λειψίας.Η BMW i ανυπομονεί να υποδεχτεί το τρίτο μέλος της οικογένειάς της.

Το 2018, το BMW i8 Roadster θα μυήσει το κοινό σε μία εντελώς νέα διάσταση πρωτοποριακής, open-top οδηγικής απόλαυσης – σχεδόν αθόρυβο και με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Απολαύστε το, στην επόμενη εμφάνισή του, στο εργοστάσιο της Λειψίας.

Η BMW i είναι η μάρκα του BMW Group που εστιάζει στις συνδεδεμένες υπηρεσίες μετακίνησης, στα πρωτότυπα οχήματα του μέλλοντος και σε μία νέα ερμηνεία του όρου premium, που ορίζεται από τη βιωσιμότητα. Η BMW i εκπροσωπείται σε 54 χώρες με το ηλεκτρικό BMW i3 σε αστικές περιοχές, το plug-in υβριδικό σπορ BMW i8 και τα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα BMW iPerformance.

Η BMW i συνεργάζεται επίσης με υπηρεσίες όπως DriveNow (car sharing), ReachNow (car sharing 2.0), ChargeNow (εύκολη πρόσβαση στο παγκοσμίως μεγαλύτερο δίκτυο σημείων φόρτισης), ParkNow (εντοπισμός, κράτηση και πληρωμή χώρων στάθμευσης), BMW i Ventures (επένδυση σε εταιρείες start-up), BMW Energy Services και Centre of Competence for Urban Mobility (συμβουλευτικές υπηρεσίες για πόλεις).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter