Βόλεϊ: Πέρασε μπροστά ο ΠΑΟΚ ενόψει τελικού – Νίκησε τον Ολυμπιακό μέσα στο Ρέντη

Βόλεϊ: Πέρασε μπροστά ο ΠΑΟΚ ενόψει τελικού – Νίκησε τον Ολυμπιακό μέσα στο Ρέντη

Προβάδισμα τίτλου μέσα στο κλειστό του Ρέντη, στον τρίτο αγώνα τη σειράς των τελικών της Α1 Ανδρών, πήρε η ομάδα του ΠΑΟΚ, που έσπασε την έδρα του Ολυμπιακού κι έκανε το 2-1, κερδίζοντας με 3-2. Πλέον βρίσκεται μία νίκη μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή, για τρίτη συνεχή σεζόν.

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν του Ολυμπιακού με 3-2 σετ στον τρίτο τελικό των play off, που έγινε στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», προηγούνται με 2-1 στη σειρά και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Η επόμενη, τέταρτη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 4 Μαΐου, στο κλειστό της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη και με επικράτηση του «Δικέφαλου» οι τελικοί τελειώνουν, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει και πέμπτος αγώνας, στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός, από τους καλύτερους που έχουν διεξαχθεί φέτος και χαρακτηρίστηκε από τις συνεχείς ανατροπές. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 1-0 και 23-21 στο δεύτερο σετ, αλλά το έχασαν (23-25).

Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά και προσπέρασε με 2-1, οι παίκτες του Μπόσκαν επέστρεψαν, κάνοντας το 2-2, αλλά με μοναδική απειλή στην επίθεση τον Αγκάμεζ, έχασαν το τάι μπρέικ με 13-15, σε φάση που φωνάζουν πάντως για άουτ επίθεση του ΠΑΟΚ, που θα έκανε το σκορ 14-14.

Τα σετ: 25-20, 23-25, 22-25, 25-20, 13-15

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter