Βόλος: Για τρίτη μέρα χωρίς νερό η πόλη- Εισαγγελική παρέμβαση

Βόλος: Για τρίτη μέρα χωρίς νερό η πόλη- Εισαγγελική παρέμβαση

Για τρίτη ημέρα παραμένει χωρίς νερό ο Βόλος και τα προβλήματα των κατοίκων και επισκεπτών οξύνονται ακόμη περισσότερο, αφού δεν υπάρχει νερό ούτε για τις στοιχειώδεις ανάγκες της καθημερινότητας.

Η πρωτοφανής κατάσταση στον Βόλο προκάλεσε την επέμβαση του εισαγγελέα, με αφορμή τις διαμαρτυρίες και τις καταγγελίες κατοίκων και επαγγελματιών του Βόλου για τις πολύωρες μέχρι και πολυήμερες διακοπές υδροδότησης.

Η προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η Εισαγγελία, αφορά στη διενέργεια έρευνας για το κατά πόσον προκλήθηκαν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, από τη διακοπή υδροδότησης του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου.

Θα διερευνηθεί εάν υπήρξαν πράξεις ή παραλείψεις των αρμοδίων της ΔΕΥΑ Μείζονος Βόλου για τις πολύωρες ή πολυήμερες διακοπές που έγιναν και αν εξαιτίας αυτών των παραλείψεων ή πράξεων, προκλήθηκαν κίνδυνοι για την υγεία των δημοτών.

Σε πολλές περιπτώσεις και σε μεγάλα τμήματα του Βόλου και των προαστίων του, δεν υπάρχει νερό από την περασμένη Δευτέρα ή υδροδοτούνται επί το ελάχιστον κάποιες περιοχές για 1-2 ώρες.

Στην αγορά και στα σούπερ μάρκετ τα εμφιαλωμένα νερά έχουν γίνει ανάρπαστα και υπάρχει έλλειψη λόγω της κατακόρυφης αύξησης της ζήτησης.

Στις διαμαρτυρίες των πολιτών και των επαγγελματιών, ειδικά εστιατόρων και ξενοδόχων, δεν υπάρχει σαφής απάντηση από πλευράς δήμου Βόλου και ΔΕΥΑΜΒ για το πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter