Βόλος: Πήγαν για τον αγώνα Κυπέλλου και άφησαν βερεσέδια στα τσιπουράδικα – Καταγγελία

Βόλος: Πήγαν για τον αγώνα Κυπέλλου και άφησαν βερεσέδια στα τσιπουράδικα – Καταγγελία

Φαινόμενο μαζικών απλήρωτων λογαριασμών σε περίπου 20 καφέ και τσιπουράδικα του Βόλου το πρωί και το μεσημέρι του Σαββάτου, πριν οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, κατευθυνθούν προς το Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιάννης Γρηγορίου πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφέ Εστίασης, ανέφερε ότι το μεσημέρι του Σαββάτου πήγαν σε καφέ περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ, μεγαλύτεροι σε ηλικία, ενώ περίπου 50-60 νεαροί οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν σε διπλανό καφέ, στην παραλία του Βόλου.

Φασαρίες δεν έγιναν σε κανένα κατάστημα και οι πρώτοι πλήρωσαν τον λογαριασμό τους και ζήτησαν πληροφορίες για τσιπουράδικα, ανέφερε ο κ. Γρηγορίου.

Ο μεγαλύτερος όγκος φιλάθλων που πήγε σε άλλο καφέ της παραλίας έφυγε χωρίς να πληρώσει, σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Γρηγορίου, ο οποίος είπε ότι όλα έγιναν στις 2 το μεσημέρι περίπου, όταν συγκεντρώθηκαν και άλλοι οπαδοί της ΑΕΚ, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και στη συνέχεια όλοι μαζί αναχώρησαν για τα τσιπουράδικα.

Ο κ. Γρηγορίου τόνισε ότι μεγάλες ομάδες φιλάθλων που πήγαν σε δύο τσιπουράδικα της παραλίας επίσης έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τους λογαριασμούς…

Ο καταστηματάρχης εκτιμά ότι σε περίπου 20 καταστήματα του Βόλου οι οπαδοί έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό και μάλιστα πιο πολύ, οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Γρηγορίου είπε ότι οι καταστηματάρχες έπρεπε να ενημερώνουν την Αστυνομία για τους απλήρωτους λογαριασμούς, ώστε να συλληφθούν μερικοί και να πάνε στο Αυτόφωρο, ώστε να κατονομάσουν και τους υπόλοιπους.

Ο πρόεδρος των καταστηματαρχών κατήγγειλε επίσης ότι οργανωμένοι οπαδοί προκάλεσαν ζημιές σε κατάστημα ειδών μάρκετ στο τέρμα της οδού Ιάσονος

Πηγή: magnesianews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter