«Βόμβα» Αντώναρου για στοιχεία που αποδεικνύουν μεθόδευση υπέρ Μητσοτάκη στις εσωκομματικές της ΝΔ

«Βόμβα» Αντώναρου για στοιχεία που αποδεικνύουν μεθόδευση υπέρ Μητσοτάκη στις εσωκομματικές της ΝΔ

Δημοσίευμα ιστοσελίδας σύμφωνα με το οποίο η ΝΔ απέσυρε κατόπιν εντολής του αρχηγού της την αγωγή που είχε καταθέσει σε βάρος της εταιρίας «info solutions» η οποία ευθύνεται για το «βατερλό» των εσωκομματικών εκλογών της τον χειμώνα του 2015, κοινοποίησε στο προφίλ του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, επισημαίνοντας πως η πληροφορία είναι αληθινή.

Μάλιστα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, πέραν της επιβεβαίωσης της είδησης αφήνει να εννοηθεί με την ανάρτησή του ότι η ενέργεια αυτή είναι λογική, αφού η αναβολή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ «με το πολύ περίεργο παρασκήνιο», όπως χαρακτηριστικά γράφει, ωφέλησε μόνο τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Αντώναρος ότι δεν θα ήταν δυνατόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να θέλει να στείλει στα δικαστήρια εκείνους που «με μεθόδευση φρόντισαν να τον ευνοήσουν» και καταλήγει γράφοντας ότι «έχουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία».

«Από τις πληροφορίες που έχω φαίνεται αυτή η πληροφορία να είναι αληθινή. Άλλωστε μέχρι στιγμής η Πειραιώς κι ο Πρόεδρος της ποιούν την νήσσαν – όπως συμβαίνει κάθε φορά που δεν θέλουν να πάρουν θέση σε θέματα που ‘’καίνε’’» γράφει χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αντώναρος, για να συμπληρώσει με νόημα:

«Αλλά και τι να πουν θα μου πείτε; Αφού εκείνη η εξέλιξη τότε με το πολύ περίεργο παρασκήνιο μόνο τον ίδιο ωφέλησε! Είναι δυνατόν να θέλει να στείλει στα δικαστήρια όσους -με μεθόδευση- φρόντισαν να τον ευνοήσουν; Και για να μη ξεχνιόμαστε: Έχει δεσμευθεί να παρέχει ‘’πλήρη κάλυψη’’ σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Για το κάθε τι μάλιστα. Γι’ αυτό… αλλά ας μη συνεχίσω. Πάντως κάποιοι από μας ξέρουμε. Κι έχουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία».

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2124331521178202

Έχει εν τω μεταξύ ενδιαφέρον ότι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας piperata.gr που κοινοποίησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέρει, ότι «η εν λόγω εταιρεία-φάντασμα, είχε άριστες σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου επί εποχής Σαμαρά, αλλά και προσωπικά με τον ίδιον τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ ένας δικός του άνθρωπος -από τότε, τώρα τον έχει ακολουθήσει στο πολιτικό γραφείο του- ο υπεύθυνος μηχανοργάνωσης της ΝΔ στη Συγγρού, Πάρις Πέτσας, ήταν αυτός που κατ’ ουσίαν παρέσυρε την ΚΕΦΕ (είχε βοηθήσει και ο τότε σαμαρικός γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος) να αναθέσει τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη «γαλάζιου αρχηγού» στην info solutions».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter