«Bόμβα» Αντώναρου κατά Άδωνι – Ζητά καθαίρεση του «σεξιστή δοτού αντιπροέδρου»! (Photo)

«Bόμβα» Αντώναρου κατά Άδωνι – Ζητά καθαίρεση του «σεξιστή δοτού αντιπροέδρου»! (Photo)

Δεν μάσησε τα λόγια του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και με μια σκληρή ανάρτηση επιτίθεται ευθέως στον Άδωνι Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων ως «δοτό αντιπρόεδρο».

Μετά τη χθεσινή ανάρτησή του, όπου χαρακτήριζε τσίρκολο τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο κ. Αντώναρος επανέρχεται και στέλνει μήνυμα άμεσης καθαίρεσης σημειώνοντας ότι «η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες». Μάλιστα, δεν παραλείπει να επισημάνει ότι «ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του καθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2075554526055902?pnref=story

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter