«Βόμβα» Αντώναρου: Με ποια γνωστά πρώην κορυφαία στελέχη της ΝΔ ετοιμάζει νέο κόμμα

«Βόμβα» Αντώναρου: Με ποια γνωστά πρώην κορυφαία στελέχη της ΝΔ ετοιμάζει νέο κόμμα

Μερικά από τα… χαρτιά του άνοιξε σήμερα ο Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στον Realfm, αποκαλύπτοντας ότι προετοιμάζει νέο πολιτικό φορέα. Παράλληλα χαρακτήρισε «εκτός τόπου και χρόνου τις διαρκείς φωνές για πρόωρες εκλογές».

Ο κ. Αντώναρος, που έχει διαγραφεί από τη ΝΔ, δήλωσε ότι υπάρχει «προβληματισμός αρκετών στελεχών που δεν θέλουν να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία» με τα οποία συζητά για την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. Στις συζητήσεις αυτές συμμετέχουν και οι επίσης διαγραμμένοι από τη ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, η οποία παραμένει ανεξάρτητη βουλευτής και Νίκος Καραχάλιος πρώην επικεφαλής Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ.

Πάντως ο κ. Αντώναρος δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχει πρόθεση συμπόρευσης με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ.».

Ο ίδιος χαρακτήρισε «λάθος κατεύθυνση» τη λογική ότι ο νέος φορέας θέλει να «κλαδέψει» ψήφους από τη ΝΔ, λέγοντας ότι «για να κλαδέψεις κάποιον πρέπει να έχει κλαδιά»!

Ο κ. Αντώναρος άσκησε κριτική στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι είναι «εκτός τόπου και χρόνου οι διαρκείς φωνές για πρόωρες εκλογές». Παράλληλα επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι η ΝΔ ακύρωσε πρόσκληση του Γιούνκερ, επειδή θα έκανε θετικές δηλώσεις για την οικονομική πορεία της Ελλάδας, λέγοντας ότι «ο επικεφαλής της ΕΕ θα έπρεπε να είναι πάντα ευπρόσδεκτος».

Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής, εξαπέλυσε μια νέα σκληρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πώς ο πρόεδρος της ΝΔ μεθοδεύει τις λίστες των ψηφοδελτίων, κάνοντας μάλιστα λόγο για “σφαγή” και “καρατόμηση” εν ενεργεία βουλευτών των κόμματος!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter