Βουλή: Δεκαπενθήμερος αποκλεισμός του χρυσαυγίτη Λαγού

Βουλή: Δεκαπενθήμερος αποκλεισμός του χρυσαυγίτη Λαγού

Ομόφωνα η Ολομέλεια ενέκρινε την πρόταση του προέδρου τη Βουλής για διεκαπενθήμερο αποκλεισμό από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες του Γιάννη Λαγού και περικοπή της μηνιαίας βουλευτικής του αποζημίωσης κατά το ήμισυ.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ηγέρθησαν όλοι» ανέφερε η προεδρεύουσα, Τασία Χριστοδουλοπούλου, μετά τη ψηφοφορία δι’ εγέρσεως που πραγματοποιήθηκε στην Ολομέλεια αναφορικά με την πρόταση του κ. Βούτση για δεκαπενθήμερο αποκλεισμό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και περικοπή της μηνιαίας βουλευτικής του αποζημίωσης κατά το ήμισυ.

Η ποινή αφορά τις ύβρεις που εξαπέλυσε ο υπόδικος νεοφασίστας από το βήμα της Βουλής κατά των βουλευτών της πλειοψηφίας, αποκαλώντας τους «προδότες» και «πουλημένους» για το Μακεδονικό.

«Επιμένω στους χαρακτηρισμούς. Θα σας αναγκάσω να ξεφτιλιστείτε» ειπε παραληρώντας ο Λαγός και επανέλαβε αμετανόητα πως όποιος υπογράψει λύση του ονοματολογικού με τον όρο Μακεδονία θα είναι προδότης. Μάλιστα, καταφέρθηκε και κατά του προέδρου της Βουλής, εξαπολύοντας προσωπική επίθεση.

Δηκτική ήταν η απάντηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης, η οποία είπε αμέσως μετά την τοποθέτηση του χρυσαυγίτη: «Τελείωσε ο ηρωικός και πένθιμος λόγος του κ. Λαγού».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter