Βουλή: Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός του 2018

Βουλή: Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός του 2018

Κατατέθηκε_x000D_
στη Βουλή ο κρατικός προϋπολογισμός για_x000D_
το 2018 από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη. «Είναι ο καλύτερος μέχρι τον επόμενο» σχολίασε για τον προϋπολογισμό ο Νίκος Βούτσης.

Στην αρχή της συνεδρίασης στην Ολομέλεια για τη συζήτηση και ψήφιση επί των σχεδίων νόμων: «Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους, οικονομικού έτους 2015 & Κύρωση του Ισολογισμού του Κράτους, οικονομικού έτους 2015», ο Πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε πως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, θα καταθέσει τον κρατικό προϋπολογισμό για το οικονομικό έτος 2018.

«Έχω την τιμή να καταθέσω στο σώμα το κρατικό προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2018» είπε ο κ. Χουλιαράκης και στη συνέχεια ζήτησε από τον Νίκο Βούτση να οριστούν οι ημερομηνίες συζήτησης του προϋπολογισμού στη Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων αλλά και στην Ολομέλεια.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε πως η συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στις 28 του ίδιου μήνα. Έπειτα, η συζήτηση επί του προϋπολοφισμού στην Ολομέλεια της Βουλής θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και μετά από πέντε συνεδριάσεις θα ψηφιστεί στις 22 Δεκεμβρίου μετά από την καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού μέσω ονομαστικής ψηφοφορίας.

«Εύχομαι οι επόμενοι προϋπολογισμοί να είναι οι καλύτεροι» είπε αρχικά ο Νίκος Βούτσης, ενώ όταν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών του παρέδωσε το στικάκι του προϋπολογισμού πρόσθεσε: «Είναι ο καλύτερος (προϋπολογισμός) μέχρι τον επόμενο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter