Βουλή – Προ ημερησίας συζήτηση για την οικονομία (Live)

Βουλή – Προ ημερησίας συζήτηση για την οικονομία (Live)

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών με θέμα την οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση.

Τη διεξαγωγή της συζήτησης είχε ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Αλέξης Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Ασχοληθήκατε με το πως θα ναρκοθετήσετε τη χώρα

«Κ. Μητσοτακη θα δεχτώ με μεγάλη ευχαρίστηση το δώρο που μου κάνετε να έχουμε μια διεξοδική συζήτηση, για θέματα οικονομίας μετά την ιστορική επιτυχία της χώρας» τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της προ ημερήσιας συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία, έπειτα από αίτημα του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε λίγες μέρες από τώρα, τον Αύγουστο, «με μεγάλη σας στεναχώρια, η χώρα βγαίνει οριστικά και αμετάκλητα από το πρόγραμμα. Εκεί που οι δικές σας κυβερνήσεις απέτυχαν η δίκη μας πέτυχε» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για να προσθέσει: «Ασχοληθήκατε με το πως θα ναρκοθετήσετε τη χώρα και πως η επόμενη κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με οικονομική ασφυξία».

https://parltv.live.grnet.gr/webtv/

Στη συζήτηση αναμένεται να λάβει μέρος ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Χουλιαράκης.

Προβλέπεται δεύτερος κύκλος ομιλιών του πρωθυπουργού, των πολιτικών αρχηγών και των υπουργών και τη συζήτηση αναμένεται να κλείσει με τριτολογία, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter