Βούτσης: Στις 17-18 Μαΐου ψηφίζεται η συμφωνία – Θα ψηφιστούν άρθρα και από την αντιπολίτευση

Βούτσης: Στις 17-18 Μαΐου ψηφίζεται η συμφωνία – Θα ψηφιστούν άρθρα και από την αντιπολίτευση

Στις 17 και 18 Μαΐου θα ψηφιστεί από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο που αποτυπώνει την συμφωνία με τους δανειστές με την διαδικασία του επείγοντος. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, το νομοσχέδιο θα προωθηθεί με την διαδικασία του επείγοντος, δηλαδή με σύντμηση των διαδικασιών της κοινοβουλευτικής επεξεργασίας.

Το νομοθέτημα θα εισαχθεί στις αρμόδιες διαρκείς επιτροπές της Βουλής στις 15 Μαίου. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Βουλής όταν οι βουλευτές θα κληθούν να ψηφίσουν θα έχουν και μία ξεκάθαρη εικόνα για το χρέος.

Μάλιστα ο Νίκος Βούτσης εκτίμησε ότι άρθρα του νομοσχεδίου θα ψηφιστούν και από κόμματα της αντιπολίτευσης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διαρροών από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ «όχι απλώς δεν περιμένω καμία διαρροή από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αντιθέτως άλλα κόμματα θα στηρίξουν κάποια από τα αντίμετρα». Επισήμανε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα αντιμετωπίσει πολιτικό πρόβλημα αν δεν ψηφίσει τα αντίμετρα που προβλέπονται, κυρίως τα φορολογικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter