«Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» για την οικογένεια της Amita της Coca-Cola Τρία Έψιλον στα iTQi Superior Taste Awards

«Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» για την οικογένεια της Amita της Coca-Cola Τρία Έψιλον στα iTQi Superior Taste Awards

Η Amita, ο χυμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον που βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των Ελλήνων καταναλωτών, προσφέροντας ποιοτικούς και ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς, φέτος ξεχώρισε στα iTQi Superior Taste Awards καθώς σειρά γεύσεών της διακρίθηκαν με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης & Ποιότητας.

Επιβράβευση για την ξεχωριστή ποιότητα και γεύση έλαβε ο αγαπημένος χυμός των νέων, Αmita Μotion. Ο 100% φυσικός χυμός με τον μοναδικό συνδυασμό των 9 φρούτων και 7 βιταμινών κατέκτησε τους ειδικούς του iTQi Superior Taste Awards στις Βρυξέλλες.

Με δύο αστέρια επίσης βραβεύτηκαν οι 100% φυσικοί χυμοί χωρίς προσθήκη ζάχαρης, Amita Πορτοκάλι, Amita Μήλο-Πορτοκάλι-Καρότο, Amita Fun Blue & Amita Fun Red καθώς και τα φρουτοποτά Amita Βύσσινο, Amita Ροδάκινο και Amita Πορτοκάλι-Βερίκοκο-Μήλο, ενώ ένα αστέρι ανώτερης γεύσης απέσπασε και ο χυμός Amita Fun Καρότο.



Τα iTQi Superior Taste Awards, τα οποία διοργανώνει κάθε χρόνο το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), επιβραβεύουν κορυφαία προϊόντα σε όλο τον κόσμο, αναλύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Φέτος, η επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένους με αστέρια Michelin σεφ και γευσιγνώστες, ξεχώρισε την Amita, μέσα από μια αναλυτική διαδικασία αξιολόγησης, με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης και κριτήρια όπως η γεύση, όψη, οσμή, επίγευση και υφή.

Ξεκινώντας να παράγεται το 1983, η Amita έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές των Ελλήνων και να μπει σε κάθε σπίτι της χώρας. Η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει η Amita με τους Έλληνες έρχεται να επισφραγιστεί με αυτή της τη βράβευση, η οποία αναδεικνύει την εξαιρετική της ποιότητα και γεύση και την τοποθετεί ανάμεσα σε κορυφαία προϊόντα, παγκοσμίου φήμης.

Σχετικά με την Amita

H Amita είναι ο πρώτος συσκευασμένος χυμός που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Από το 1983 έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους χυμούς των Ελλήνων. Η γκάμα προϊόντων Amita, σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, περιλαμβάνει: 100% φυσικούς χυμούς, νέκταρ και φρουτοποτά. Παράγεται στο εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι, το μεγαλύτερο εργοστάσιο χυμών και αναψυκτικών της χώρας, με όλη την αγάπη, πάθος και μεράκι των ανθρώπων της που φροντίζουν καθημερινά να εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα σε κάθε χυμό. Στην παραγωγή των προϊόντων Amita συμβάλλουν και ελληνικές επιχειρήσεις που προμηθεύουν πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας. Από το Σχηματάρι ξεκινά το ταξίδι της Amita σε όλη τη χώρα για να φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας. Η Amita έχει χτίσει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, και συνδυάζει τις μοναδικές γεύσεις, την υψηλή ποιότητα και τη θρεπτική αξία των προϊόντων της με πράξεις για την ελληνική οικογένεια.

Μάθετε περισσότερα στο website: www.amita.gr και Facebook: www.facebook.com/amitajuices

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον:

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το Σχηματάρι Mega-Plant και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα σνακ TSAKIRIS, o καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, αλλά και τα αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter