Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης

Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης

Η κριτική επιτροπή επιβράβευσε τα ελαστικά Michelin X Multi Energy για την οικονομία καυσίμου που προσφέρουν και τη δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος. 

Η Γαλλική εταιρία πήρε το Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης για τρίτη φορά.

Η Michelin απέσπασε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018 για τα νέα ελαστικά φορτηγών Michelin X Multi Energy και τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος. Για τρίτη φορά, η Michelin βραβεύτηκε στην κατηγορία «Ελαστικά και υπηρεσίες ελαστικών», το οποίο απονέμεται κάθε δύο χρόνια από τα έγκριτα γερμανικά εμπορικά περιοδικά Transport, Logistra και Logistik Heute.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τρίτη φορά κερδίσαμε το ευρωπαϊκό βραβείο μεταφορών για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Για εμάς, αυτό το βραβείο είναι πολύ σημαντικό, διότι όχι μόνο αναγνωρίζει το καινοτόμο προϊόν μας, αλλά και τη διαρκή προσπάθεια καθώς και τις συνεχείς επενδύσεις της Michelin, για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές CO2», υπογράμμισε η Simone Loosemann, Head of Michelin Commercial Vehicle Tires for Germany, Austria and Switzerland.

Τα ελαστικά X MULTI ENERGY συνδυάζουν τις τελευταίες τεχνολογίες της Michelin και είναι ιδανικά για δαδρομές μικρών και μεγάλων αποστάσεων. Με χαμηλότερη αντίσταση κύλισης σε σύγκριση με την επιτυχημένη γκάμα Michelin X Multi, τα ελαστικά συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση καυσίμων. Ταυτόχρονα, η νέα σειρά προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και χαρακτηρίζεται, επίσης, από την υψηλή χιλιομετρική απόδοση, προσφέροντας σημαντικά οικονομικά οφέλη καθόλη τη διάρκεια ζωής των ελαστικών. Τα ελαστικά Michelin X Multi Energy θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο του 2018 στη διάσταση 315/70 R22,5 τόσο για τον κατευθυντήριο, όσο και για τον κινητήριο άξονα.

Το «Ευρωπαϊκό Βραβείο Μεταφορών για τη Βιωσιμότητα» απονέμεται για τέταρτη φορά φέτος και περιλαμβάνει 16 κατηγορίες. Η αξιολόγηση πραγματοποιείται από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από ειδικούς που προέρχονται από τον κλάδο της βιομηχανίας, της επιστήμης, από οργανισμούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης, με βαθιά γνώση του τομέα των επαγγελματικών οχημάτων. Στα κριτήριά τους περιλαμβάνονται οι οικονομικές και οικολογικές επιδόσεις καθώς και η κοινωνική υπευθυνότητα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter