«Βραβείο ομορφιάς» για το Renault TREZOR

«Βραβείο ομορφιάς» για το Renault TREZOR

Το Renault TREZOR απέσπασε τον τίτλο του πιο όμορφου πρωτότυπου μοντέλου για το 2016, στο πλαίσιο του Festival Automobile International.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο, η Renault παρουσίασε το εντυπωσιακό πρωτότυπο TREZOR, μια σπουδή όχι μόνο πάνω στις αισθητικές φόρμες που θα ακολουθήσει μελλοντικά η εταιρεία, αλλά και στη συνολικότερη φιλοσοφία της. Τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια που απέσπασε το Renault TREZOR από το κοινό, ήρθαν να επιβεβαιωθούν με τον καλύτερο τρόπο από τη βράβευση του στο πλαίσιο του Festival Automobile International, όπου απέσπασε τον τίτλο Most Beautiful Concept Car of the Year 2016.

Διατηρώντας την 1η θέση στην Ευρώπη στις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων, η Renault εφοδίασε το TREZOR με το εξελιγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης που εφοδιάζει και τα μονοθέσια της που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula-Ε. Με αυτό τον τρόπο το εντυπωσιακό πρωτότυπο συνδυάζει τις επιδόσεις με μηδενικούς ρύπους. Παράλληλα, το TREZOR διαθέτει μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών μεταξύ των οποίων και σύστημα αυτόνομης οδήγησης.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter