Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Βράβευση Λουξ στο Super Market Forum 2017

Με μία ακόμη σημαντική διάκριση τιμήθηκε η Λουξ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, στο Super Market Forum 2017 που πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Νοεμβρίου στο Ζάππειο και περιλάμβανε Έκθεση επαγγελματιών της βιομηχανίας τροφίμων, ποτών, καλλυντικών και προϊόντων super market γενικότερα, καθώς και forum συζήτησης διακεκριμένων στελεχών και εκπροσώπων του χώρου.

Στη συνάντηση επαγγελματιών του λιανεμπορίου, η Λουξ βραβεύτηκε στο πλαίσιο της απονομής τιμητικών διακρίσεων σε αλυσίδες super market, εταιρείες παραγωγής τροφίμων και ποτών και ελληνικά δίκτυα διανομής εξωτερικού, κατά τη διάρκεια παράλληλης εκδήλωσης που εγκαινίασε τις εργασίες του forum στις 3 Νοεμβρίου. 

Επιπλέον, η Λουξ είχε την τιμή να συμμετέχει με παρουσίαση στο forum, την οποία πραγματοποίησε η Άννη Καραγκιουλέ Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων σχέσεων της Λουξ. Η κ. Καραγκιουλέ αναφέρθηκε στην συνεχή ανοδική πορεία της Λουξ παρά την κρίση, καθώς και στην νέα πρόκληση για την εταιρεία, τα προϊόντα λουξ plus’n light.

Τα λουξ plus ‘n light αποτελούν τα πρώτα και μοναδικά αναψυκτικά στην κατηγορία των light προϊόντων, μόνο με φυσικά γλυκαντικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με 60% λιγότερες θερμίδες, χωρίς έκπτωση στην γνώριμη και απαράμιλλη γεύση των αναψυκτικών λουξ.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.