British Airways: Κανονικά οι πτήσεις τα Χριστούγεννα – Ανέστειλαν την απεργία τους τα πληρώματα

British Airways: Κανονικά οι πτήσεις τα Χριστούγεννα – Ανέστειλαν την απεργία τους τα πληρώματα

Τα πληρώματα καμπίνας της αεροπορικής εταιρείας British Airways ακύρωσαν την απεργία που προγραμμάτιζαν για την ημέρα των Χριστουγέννων, είπε η ένωση εργαζομένων Unite χθες.

Η Unite είπε ότι η απόφαση ελήφθη αφού έλαβε μια αναθεωρημένη πρόταση από την British Airways. Η μισθολογική προσφορά θα τεθεί σε ψηφοφορία από τα μέλη της.

Η απεργία που σχεδίαζε το πλήρωμα για την επομένη των Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου, επίσης ανεστάλη, είπε ο γενικός γραμματέας της Unite Λεν Μακ Κλάσκι σε γραπτή του δήλωση.

Η British Airways χαιρέτισε την ανακοίνωση.

Χιλιάδες εργαζόμενοι ως πληρώματα καμπίνας στην British Airways αποφάσισαν δια ψήφου στις 16 Δεκεμβρίου να απεργήσουν σε μια μισθολογική διένεξή τους με την εταιρεία. Νωρίτερα η Unite είχε δηλώσει ότι πάνω από 2.500 μέλη της που εξυπηρετούν εγχώριες πτήσεις και πτήσεις του εξωτερικού θα απεργούσαν μετά τις 21 Δεκεμβρίου.

Εκτός την απεργία των πληρωμάτων καμπίνας που ανεστάλ , μια σειρά απεργιών έχουν ανακοινωθεί αυτόν τον μήνα στη Βρετανία από τους χειριστές αποσκευών, τους ελεγκτές εισητηρίων σε τρένα και μετρό, και τους υπαλλήλους του ταχυδρομείου που εξυπηρετούν πελάτες στον γκισέ.

Η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι είχε ασκήσει κριτική για το κύμα απεργιών που σημειώνεται στη Βρετανία ως απαράδεκτη πράξη η οποία δείχνει “περιφρόνηση” για τους απλούς ανθρώπους ενώπιον των Χριστουγέννων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter