Cambaswines.gr: H ιστορική οινοποιία Cambas αποκτά τη δική της μοντέρνα ιστοσελίδα

Cambaswines.gr:  H ιστορική οινοποιία Cambas αποκτά τη δική της μοντέρνα ιστοσελίδα

Το ιστορικό brand Cambas ξανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα πλήρως ανανεωμένο εταιρικό site στη διεύθυνση cambaswines.gr. 

Η ιστορική οινοποιία που ιδρύθηκε το 1882, έχει συνδέσει διαχρονικά το όνομά της με το καλό κρασί που απολαμβάνει η ελληνική οικογένεια. Αξιοποιώντας την πλούσια κληρονομιά της, αναβαθμίζει σήμερα την παρουσία της μέσα από κλασσικές αξίες και νέα προϊόντα.

To νέο και εύχρηστο site της Cambas, αντανακλά το σύγχρονο πρόσωπο της οινοποιίας, ενημερώνοντας για όλα τα προϊόντα αλλά και την ιστορία της, μέσα από τις ημερομηνίες – σταθμούς που αποδεικνύουν το DNA της καινοτομίας και πρωτοπορίας που κουβαλούσε πάντα η εταιρεία. Σύγχρονο και λειτουργικό, ανταποκρίνεται στις ανάγκες πλοήγησης της εποχής. Μια τόσο παραδοσιακή μάρκα συστήνεται στις νεότερες γενιές με ένα λιτό και μοντέρνο τρόπο, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την πλούσια, παραδοσιακή, ελληνική οινική γκάμα της.

Τα κρασιά της οινοποιίας Καμπά αποτέλεσαν από τη δεκαετία του ’80, την αφετηρία του ποιοτικού κρασιού στην Ελλάδα, ανεβαίνοντας στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου και αποσπώντας βραβεία σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού. Το 1890 η Καμπάς έκανε για πρώτη φορά εξαγωγές κρασιού στην Αίγυπτο, ενώ ήταν η δεύτερη εταιρεία που εισήχθη στο Χρηματιστήριο το 1920.

Το 1917 ίδρυσε το οινοποιείο της Μαντινείας, από τα ελάχιστα στην Ελλάδα που για τη ζύμωση του κρασιού διέθετε τσιμεντένιες δεξαμενές, επενδυμένες με γυαλί και με «ψαροπούλα» για την απολάσπωση του μούστου. Την ίδια περίοδο, ξεκίνησε και η άνθηση του Μοσχοφίλερου και η παραγωγή των κρασιών «Μαντινεία», «Αρκαδία» καθώς και «Φιλέρι». Το 1935 η εταιρεία λάνσαρε την Κάβα Καμπά, το 1ο ελληνικό, άσπρο κρασί παλαίωσης που έγινε ανάρπαστο από την 1η στιγμή της κυκλοφορίας του. Το 1978 η διάσημη τηλεοπτική διαφήμιση με το παιδί που ψωνίζει στον Μπακάλη «τυρί-ρύζι-καφέ-γάλα-Καμπά» συνδυάστηκε με τις πιο αγαπημένες φράσεις της ελληνικής τηλεόρασης.

Στο cambaswines.gr μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλες τις ετικέτες της Cambas: Τα παραδοσιακά ελληνικά της (Ούζο Καμπά, τη Μαυροδάφνη Καμπά και τη Ρετσίνα Καραβάκι), τα ελληνικά ποικιλιακά της (το Σαββατιανό Καμπά και το Μοσχάτο Καμπά), τα ξένα ποικιλιακά της (το Chardonnay, το Cabernet Sauvignon Cambas, το Sauvignon Βlanc), τους ξηρούς οίνους της (το Λευκό, το Κόκκινο, το Κοκκινέλι Καμπά), αλλά και τους ημίγλυκους (το Μελίρυτο – Ερυθρό και Λευκό, το Juliet και το Romeo Καμπά).

Θα βρείτε ακόμη χρήσιμες πληροφορίες για την ιδανική θερμοκρασία κατανάλωσης κάθε κρασιού αλλά και τα εδέσματα και τις γεύσεις με τα οποία ταιριάζουν.

Μετά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρείας Καμπά από τον Όμιλο εταιρειών Μπουτάρη το 1991, η εταιρεία Cambas συνεχίζει να υιοθετεί τις πιο καινοτόμες πρακτικές και να προσφέρει εκλεκτό ελληνικό κρασί για όλη την οικογένεια.

Περιηγηθείτε στο site της για περισσότερες πληροφορίες:  cambaswines.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter