Champions League: Ένα βήμα πριν τον τελικό

Champions League: Ένα βήμα πριν τον τελικό

Από το πρόγραμμα των αγώνων-ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Champions League ξεχωρίζει ο δεύτερος «πρόωρος τελικός» της -κατόχου του τροπαίου- Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν προσπαθεί να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για τρίτη διαδοχική φορά, αλλά θα πρέπει να προσέξει πολύ, καθώς η πρωταθλήτρια Γερμανίας έχει τις δυνατότητες ν’ ανατρέψει τα προγνωστικά.

Πέρυσι η «βασίλισσα» αναμετρήθηκε με τους Βαυαρούς στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και πήρε την πρόκριση με συνολικό σκορ 6-3, αφού οι «μερένγκες» νίκησαν 2-1 στο Μόναχο και 4-2 στην παράταση στην Ισπανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα που θα επικρατήσει σε αυτό το ζευγάρι θα είναι η -τυπικά- γηπεδούχος στον τελικό.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Ρόμα με τη Λίβερπουλ, 34 χρόνια μετά τη «μάχη» τους στον τελικό του -τότε- Κυπέλλου Πρωταθλητριών, στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, όπου η αγγλική ομάδα είχε επικρατήσει 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι, αφού η λήξη της κανονικής διάρκειας τις βρήκε ισόπαλες 1-1.

Στο πρώτο ματς η Λίβερπουλ είχε νικήσει με 5-2 και η Ρόμα του Κώστα Μανωλά ψάχνει για ακόμη ένα «θαύμα», όπως είχε κάνει, στον προηγούμενο γύρο, με την Μπαρτσελόνα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των δεύτερων ημιτελικών του Champions League και τα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες:

Τρίτη (1/5, 21:45)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 2-1

Τετάρτη (2/5, 21:45)

Ρόμα (Ιταλία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) 2-5

*Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «NSC Olimpiyskiy» του Κιέβου στις 26 Μαΐου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter