Champions League: Επίθεση εναντίον άμυνας στο Πριγκιπάτο

Champions League: Επίθεση εναντίον άμυνας στο Πριγκιπάτο

Ο δρόμος της Γιουβέντους για τον τελικό του Champions League περνάει από το Μονακό, όπου η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την ονειρική πορεία της.

Οι Μονεγάσκοι έχουν βαλθεί φέτος να τρελάνουν κόσμο. Παραμένουν στην κορυφή της Γαλλίας, έχοντας με διαφορά την καλύτερη επίθεση και συνεχίζουν παράλληλα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όντες πλέον το απόλυτο αουτσάιντερ. Η εικόνα τους όμως έχει δείξει ότι μπορούν να κάνουν ζημιά σε κάθε ομάδα. H Μονακό έχει νικήσει τα 13 τελευταία, εντός έδρας ματς της, στο Champions League, ενώ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία, έχει βρει δίχτυα τρεις φορές!

Η Γιουβέντους από την πλευρά της, κατάφερε να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα, δείχνοντας στη ρεβάνς του Καμπ Νόου, μια ατσάλινη, αμυντική λειτουργία. Έχει προκριθεί και τις 11 φορές που έχει τεθεί αντιμέτωπη σε διπλούς νοκ-άουτ αγώνες με γαλλική ομάδα, ενώ έχει νικήσει στα 17 από τα τελευταία 22 ματς της και έχει χάσει μόλις ένα. Μετρά πέντε σερί ματς στην Ευρώπη χωρίς καν να δεχθεί γκολ! Εκτός έδρας ωστόσο, έχει νικήσει μόλις μια φορά σε 11 αναμετρήσεις ημιτελικών.

Τόσο ο Μαξ Αλέγκρι, όσο και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος θέλει όσο τίποτα το Champions League, έπλεξαν το εγκώμιο της ομάδας του Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος ξέρει όμως ότι απέναντι στην ιταλική άμυνα της «Κυρίας». τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα ημιτελικά. ήταν το 1997-98. Η Γιούβε είχε πάρει την πρόκριση με 6-4 και είχε χάσει στον τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία, μετά την χθεσινή νίκη της. με 3-0. επί της Ατλέτικο, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και πάλι εκεί…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter