Champions League: Νίκη με ανατροπή για Ρεάλ

Champions League: Νίκη με ανατροπή για Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλύτερη ομάδα από τη Νάπολι και ως τέτοια έβγαλε εξαιρετική αντίδραση όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ από τους «παρτενοπέι», μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», επικρατώντας με 3-1 και παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, ενόψει της ρεβάνς στο «Σαν Πάολο», στις 7 Μαρτίου.

Ο αγώνας άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 8ο λεπτό ο Ινσίνιε εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Χάμσικ και τη λάθος θέση του Κέιλορ Νάβας για να ανοίξει το σκορ από μακριά, με ένα πολύ τεχνικό σουτ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση σχετικά γρήγορα και συγκεκριμένα δέκα λεπτά αργότερα. Στο σημείο εκείνο ο Καρβαχάλ σέντραρε έξοχα με το εξωτερικό στην καρδιά της άμυνας, ο Μπενζεμά βρέθηκε πλασαρισμένος σε επίκαιρη θέση και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-1.

Στο 42΄ ο Ρονάλντο βρήκε τον Γάλλο επιθετικό, αυτός πλάσαρε, αλλά η μπάλα βρήκε στον Ρέινα και ύστερα στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 49΄ όμως ο Ισπανός τερματοφύλακας της Νάπολι δεν κατόρθωσε να αντιδράσει στο εν κινήσει πλασέ του Τόνι Κρόος, που κι αυτός είχε δεχθεί την πάσα του CR7.

Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το τρίτο και ωραιότερο γκολ του αγώνα. Το πέτυχε ο Κασεμίρο με εκπληκτικό βολέ από περίπου 30 μέτρα και πλάγια δεξιά, όταν σούταρε απευθείας με την μπάλα να έρχεται από ψηλά. Η ομάδα του Σάρι έχασε την ευκαιρία να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη στο 68΄, όταν ο Μέρτενς πλάσαρε πάνω από το δοκάρι μετά την πάσα του Καγεχόν.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ράμος, Μόντριτς – Ζιελίνσκι, Μέρτενς

Οι ενδεκάδες:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος (71΄ Πέπε), Βαράν, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (82΄ Μοράτα), Χάμες Ροντρίγκες (76΄ Βάσκεθ), Μαρτσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς.

ΝΑΠΟΛΙ (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Καγεχόν, Μέρτενς, Χάμσικ (84΄ Μίλικ), Ζιελίνσκι (75΄ Άλαν), Ινσίνιε, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Αλμπιόλ, Ντιαβαρά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter