Champions League: Τιτανομαχία στο Μόναχο!

Champions League: Τιτανομαχία στο Μόναχο!

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Ρεάλ δεσπόζει στο δεύτερο «πιάτο» των πρώτων προημιτελικών του Champions League. Ατλέτικο-Λέστερ το άλλο ματς.

21.45: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης, «Αλιάντζ Αρίνα»

Το πιο δυνατό, τουλάχιστον από πλευράς ονομάτων και ιστορίας, ματς της φάσης των «8» θα διεξαχθεί στο Μόναχο. Η Ρεάλ Μαδρίτης των 11 Κυπέλλων Πρωταθλητριών/Champions League αντιμετωπίζει την Μπάγερν των πέντε και ο Ζινεντίν Ζιντάν τον καλό του φίλο του Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής των Μερένγκες ήταν βοηθός του «Καρλέτο» στους Μαδριλένους, όταν κατέκτησαν το δέκατο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο. Παραδέχθηκε ότι έμαθε πολλά δίπλα του, όμως τώρα ήρθε η ώρα να δείξει ότι ο μαθητής μπορεί να ξεπεράσει τον δάσκαλο.

Η Μπάγερν έδειξε στο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ, την οποία νίκησε 4-1, ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, γεγονός που πιστοποιούν και οι 7 σερί νίκες με μόλις δύο γκολ παθητικό στα τελευταία ματς της. Η Ρεάλ, από την πλευρά της, έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά πηγαίνει στο Μόναχο ως πρώτη στη βαθμολογία της Λα Λίγκα, αφού η Μπαρτσελόνα έχασε από την Μάλαγα. Εκτός έδρας έχει νικήσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Οι Βαυαροί δεν υπολογίζουν στον Ματς Χούμελς, ενώ μια μίνι κρίση στην άμυνα περνά και η Ρεάλ, με τους Βαράν και Πεπε να είναι εκτός.

21.45: Ατλέτικο Μαδρίτης – Λέστερ, «Βιθέντε Καλδερόν»

Όπως και στον προηγούμενο γύρο με τη Σεβίλλη, η Λέστερ ταξιδεύει στην Ισπανία έχοντας τη ρεβάνς στην έδρα της και φιλοδοξώντας να συνεχίσει ακόμα περισσότερο το ευρωπαϊκό της ταξίδι. Η περσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας πέρασε φέτος μια βαθιά αγωνιστική κρίση, ωστόσο με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, την αποπομπή του Ρανιέρι και την αναβάθμιση του Σέικσπιρ σε ρόλο πρώτου προπονητή, το καλό κλίμα δείχνει να έχει γυρίσει ξανά στο King Power. Aπέναντί της ωστόσο δεν θα βρει κάποια αφελή ομάδα.

Η Ατλέτικο του Ντιέγο Σιμεόνε, σκληρή και δουλεμένη στο αμυντικό κομμάτι όσο ελάχιστες στην Ευρώπη, μετρά οκτώ σερί αγώνες χωρίς ήττα. Οι «ροχιμπλάνκος» προέρχονται από ισοπαλία στο ντέρμπι της Μαδρίτης με τη Ρεάλ, απέχουν δέκα βαθμούς από την κορυφή και η αναμέτρηση με τη Λέστερ δείχνει ως καλή ευκαιρία να επιστρέψουν στην ελίτ της Ευρώπης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter